DirectSound output v2.43 (d) error
Od pewnego czasu nie moge w ogole wlaczyc zadnej piosenki czy filmu... Gdy włączam winampa wyskakuje error ten co w temacie...
Bad DirectSound driver. Please install proper drives or select another device in configuration. Error code: 88780078
Odpowiedzi: 1
Spróbuj przeinstalować sterownki od karty muzycznej tak na dobry początek.
Strona 1 / 1
zrobilem to i dalej jest to samo. Zainstalowalem envy24 family driver. Co moze byc inna przyczyna tego. Prosze o pomoc.<br />
Spróbuj może inne sterowniki zainstalować. Nie te same. Jaka to karta (model dokładnie)?
<p>Ja mam ten sam problem !!! POMOCY !!! Co muszę zrobic zeby mi glos chodzil. Wydaje mi sie ze komp wogule mi nie wykrywa karty dzwiękowej. Prosze o szybką odpowiedz.<br> </p>
Komputer nie wykrywa ?? Czy system ?? Sterowniki masz zainstalowane do karty dźwiękowej ??<br>
<p>System. Gdy próbuje dodać nowy sprzęt wykrywa "kontroler multimediów audio" daje instal sterownikow a pobrałem relateka i nic!</p><p> </p><p>----------------------------</p><p>Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)</p><p> </p><p>tak mi pisze potem instaluje i nic<br> </p><p> </p>
<p>Jaka masz kartę muzyczną ?? Zintegrowana z płytą główną ?? Jak tak to jaka to płyta głowna ?? Byles na stronie producenta i sterowniki z niej pobierałeś ?? Czy pobrales pierwsze lepsze z internetu bo "realtek" ?? </p><p> </p><p>PS Posty tym razem złączyłem - na przyszłość uzywaj opcji edycji postów zamiast walić kilka pod rząd. Edycja postów działa do czterech godzin od opublikowania go na forum. </p>