Direct Connect
Mój ulubiony pragram p2p nie działa. Tzn działa ale nic nie wyszukuje i nie ściąga. Szukałem w sieci i nie znalazłem innych wersji tego programu. Czy to wina WinXP PL? u mojego kumpla dokładnie pod tą samą wersją XP'ka działa bez zarzutu...
HELP!
HELP!
Odpowiedzi: 8
taa, a taki zboj jeden chakier tylko czyha na takich jak Ty, by zjeść ci twoje dane :)
nigdy się nie spotkałem z jakimiś nieprzyjemnościami ze strony chakierów :wink:
nie wiem nic o transferze ani o kolejkach, ale jak przejdziesz na active to będziesz mógł dodatkowo ssać od passive :)
nigdy się nie spotkałem z jakimiś nieprzyjemnościami ze strony chakierów :wink:
nie wiem nic o transferze ani o kolejkach, ale jak przejdziesz na active to będziesz mógł dodatkowo ssać od passive :)
Dark Angel Jak widzisz obecnie mam ustawiona opcje Passive.
Ponoć jeźeli przejde na active będe miał lepszy transfer i będe mniej czekał w kolejce.
Zastanawiam sie tylko czy po ewentualnym przejściu na active nie będe łatwym konskiem dla jakiegos hakera :?:
kylson:
Jak myślicie czy po ujawnienu IP moze mi ktoś zaszkodzić :?:
Co masz na mysli ? Ja cały czas uzywam dc i innych progsów i jeszcze mi nikt nie zaszkodził :d najwyzej mozesz dostac bana :D
odkopałem ten topic poniewaz nie chciałem zasmiecac forum podobnym ( to tak dla wyjaśnienia)
A teraz do rzeczy:
Aktualnie uźywam DC++0.261 w trybie passive.
Zastanawiam sie czy nie ujawnić mojego IP w DC++.
A teraz do rzeczy:
Aktualnie uźywam DC++0.261 w trybie passive.
Zastanawiam sie czy nie ujawnić mojego IP w DC++.
Ustaw sobie w dc na passive mode albo wylacz w windowsie firewall`a
DC powinien dzialac u mnie chociaz dziala i to lepiej niz na innych systemach, chociaz tak jest u mnie. Pozdrawiam
moze sproboj DC++
moze sproboj DC++
Strona 1 / 1