DIAL–UP podczas uruchamiania windows Xp – dlaczego?
Szanowni Koledzy,
Podczas uruchamiania windowsa xp wyskakuje mi okienko dial–up. Do tej pory wszystko bylo normalnie az tu od pewnego czasu wyskakuje takie okienko – czy ktos moze mi powiedziec dlaczego? Zaczyna mnie juz to denerwowac – a sam sobie nie moge poradzic. Ponizej zamieszczam rejestr tego co uruchamia windows podczas startu (wg mnie nie ma nic podejrzanego
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
ctfmon.exe reg_sz C:windowssystem32ctfmon.exe
gadu–gady reg_sz c:program filesgadu–gadu.exe/tray
stylexp reg_sz c:program filesTGTsoftStylexp.exe–Hide
Czy ktos spotkał sie z takim problemem – jak sie go pozbyc – bardzo prosze o pomoc.
Podczas uruchamiania windowsa xp wyskakuje mi okienko dial–up. Do tej pory wszystko bylo normalnie az tu od pewnego czasu wyskakuje takie okienko – czy ktos moze mi powiedziec dlaczego? Zaczyna mnie juz to denerwowac – a sam sobie nie moge poradzic. Ponizej zamieszczam rejestr tego co uruchamia windows podczas startu (wg mnie nie ma nic podejrzanego
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
ctfmon.exe reg_sz C:windowssystem32ctfmon.exe
gadu–gady reg_sz c:program filesgadu–gadu.exe/tray
stylexp reg_sz c:program filesTGTsoftStylexp.exe–Hide
Czy ktos spotkał sie z takim problemem – jak sie go pozbyc – bardzo prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 3
To nie jest program antywirusowy.MkSRAS sprawdza tylko poprawność połączeń dial–up.
Nie znam przyczyny twoich kłopotów,być moźe ktoś inny miał analogiczny problem.
Pozdrawiam
8)
Nie znam przyczyny twoich kłopotów,być moźe ktoś inny miał analogiczny problem.
Pozdrawiam
8)
Dzekuje – ale gdyby to było takie proste i ograniczało sie tylko do siągniencia programu antywirusowego to nie zawracałbym sobie głowy zwracaniem się z tym problemem. Zapewniem w 100% iź nie jest to wina wirusa – ani zadnego robaka.
Czy ktos ma pomysl jak to rozwiazac?
Czy ktos ma pomysl jak to rozwiazac?
Ze strony MkS_vir ściągnij MkSRAS i zainstaluj.Potem sprawdź.Moźe się przyda......... :D
Strona 1 / 1