Dexter: "Jestes glupiiii, jestes glupiiiii, jestes glup
Żalowo. Odpowiedzi na wiekszosc waszych "problemow" sa w samej dokumentacji windows'a, jak do tej pory nie zauwazylem wielbicieli unixa, do niezauwazonych wysylam zaraz przeprosiny. Żalowo. Na wiekszosc pytan odpowiadaja te same nooby ktore zadaly nooobowskie pytanie topic wyzej, krazycie wszyscy w koleczko, jak poj*****. Żalowo. Istenieje cos takiego jak google, dla tych co jeszcze nie wiedza. Masz problem to najpierw tam, a potem na swoje ulubione noobowskie forum wpadnij. Żalowo. Nie powtarzajcie w kolko jednych i tych samych pytan. Jak juz jestescie na forum i chcecie zadac pytanie bo niedaj boze na google tego nie znalezliscie to kur** uzyj funkcji zaawansowanego szukania topicow i postow. Żalowo. Na necie istnieje milion odpowiedzi na wasze pytania, ale wy musicie dalej zasmiecac ten nasz networld. Śmiać mi się chce. Żalowo. Topic o bezpieczenstwie, a jak nie wiedze tu nic odniesnie tego. Te slowa odnosza sie do wszystkich for tego typu, wszystkich topicow tak zbezczeszczonych. Mozecie zadawac sobie pytanie co ja mam do tego? Bardzo duzo. Marzy mi sie ze obudze sie kiedys ze swiadomoscia ze na swiecie jest o 1 nooba mniej dzieki mojej inicjatywie. Na moje nieszczescie to tylko marzenie. Za kazdego nowego nawroconego przychodzi 100 nowych nooooooobow. Opamietajcie sie, myslcie. Zalowo.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0