DETONATORY...
Problem polega na tym ze nie wiem skad sciagnac detonatory...
Jezeli ktos zna jakies odresy to prosil bym o umieszczenie ich pod moim postem...
Bede wdzieczny.
Jezeli ktos zna jakies odresy to prosil bym o umieszczenie ich pod moim postem...
Bede wdzieczny.
Odpowiedzi: 20
mars28:A jeśli chcę wrócić do starszej wersji? Muszę wywalać nowszą?
W XP – przywróć sterownik we łaściwościach i tyle, ale moźna normalnie instalację przeprowadzić tylko odpowiadać przecząco na pytanie o pozostawienie nowszej wersji pliku.
Jednak dla czystości i higieny lepiej w takim wypadku jakim jest cofniecie odinstalować nowszą.
Nie jest to jednak konieczne.
A jeśli chcę wrócić do starszej wersji? Muszę wywalać nowszą?
Rebe ma racje, detonatorow nie trzeba wywalac przed aktualizacja, przez lata tak instalowalem i wszystko latalo OK.
Inaczej ma sie sprawa z Catalystami ATI, o wiele zdrowiej jest je wczesniej odinstalowac i wyczyscic pozostalosci, dopiro wtedy zapodawac nowe.
Inaczej ma sie sprawa z Catalystami ATI, o wiele zdrowiej jest je wczesniej odinstalowac i wyczyscic pozostalosci, dopiro wtedy zapodawac nowe.
Anonymous:a tak moze trzeba odinstalowac stare
a później instalować nowe?
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
A po co?
Przez ładnych parę lat miałem karty nvidii i – pomijając 2 walnięte przez autorów wersje detonatorów – nigdy nie deinstalowałem poprzedniej paczki. Nie miałem takiej potrzeby. Moźna ew. mówić o higienie systemu, ale to oboczność w stosunku do tego o czym napisałeś.
Tak więc pozwolę sobie stwiedzić, źe nie masz racji
a tak moze trzeba odinstalowac stare
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
to jest odpowiedz!
sami laicy>
niby wszystko wiedzą!
alpin19:Zaczął się ciekawy post o sterownikach dla nVidii.
Chciałbym zapytać czy kojarzy ktoś co się dzieje z serwisem nvision.pl. U nich chyba nie działa download a pamiętam źe był to świetny serwis !?
Oj zaczął i to dawno.... :D
–––SLAY3R–––
Jak nie masz nic do dodania to się wstrzymaj.
Zaczął się ciekawy post o sterownikach dla nVidii.
Chciałbym zapytać czy kojarzy ktoś co się dzieje z serwisem nvision.pl. U nich chyba nie działa download a pamiętam źe był to świetny serwis !?
Anonymous:jak zainstalować????????
Normalnie, jak kazdy inny program.
Klilkasz 2x na pliku i sam juz dalej da sobie radę :)
jak zainstalować????????
A jakie jest wasze zdanie na temat detonatorów 38.02 ?
Na kilku forach czytałem źe są najbardziej wydajne do GF2, i nie mam tu na myśli 3DMarka, tylko faktyczną wydajność i stabilność tych sterowników.
Na kilku forach czytałem źe są najbardziej wydajne do GF2, i nie mam tu na myśli 3DMarka, tylko faktyczną wydajność i stabilność tych sterowników.
jak je zinstalować?
Swieta prawda. Tak wiec nalezy pobowac,probowac i jeszcze raz probowac. :D
Zibi:Osoboscie jade na sterach NVIDI 42.82 i musze przyznac ze gry chodza mi lepiej niz na kazdych innych z numerkirm nizszym. Na nizszych sterach np. Project IGI2 lekko sie przycinalo a teraz smiga jak szalone. Wogole od momentu kiedy zainstalowalem stery 42.82 nie mam zadnych problemow z grami. Tak wiec ja polecam te, ale kazdy moze miec wlasne zdanie. Nie kazdy ster chodzi tak samo na dwoch roznych kartach i wedlog mnie najlepiej jest, jak sie samemu sprawdzi na ktorych chodzi najlepiej.
Gusta i gusciki , ta debate mozna toczyc w nieskonczonosc :wink:
Osoboscie jade na sterach NVIDI 42.82 i musze przyznac ze gry chodza mi lepiej niz na kazdych innych z numerkirm nizszym. Na nizszych sterach np. Project IGI2 lekko sie przycinalo a teraz smiga jak szalone. Wogole od momentu kiedy zainstalowalem stery 42.82 nie mam zadnych problemow z grami. Tak wiec ja polecam te, ale kazdy moze miec wlasne zdanie. Nie kazdy ster chodzi tak samo na dwoch roznych kartach i wedlog mnie najlepiej jest, jak sie samemu sprawdzi na ktorych chodzi najlepiej.
B3T0N:run_DNA:Witam
Ale trafilem! Bo wlasnie mam sciągniete detonatory 42.42 pod XP do GeForce 2:) i nie wiedzialem czy je zainstalowac? Bo jade na razie na 30 i nic mi sie zlego z grafkią nie dzieje (zwisy podczas gry itd). Więc co? Mam instalować? Pomoźecie....:)
Dziękuje za uwage
jezeli chcesz miec wiecej 3d markow (jak masz porzadna karte) w 3dmarku 2003 to prosze bardz o , ale stery sa zoptymalizowane pod 3dm (chyba) i nie wiem jak z grami jest – najlepsze jak dotad to 40.72 z WHQL
http://www.nvidia.pl/download.html?NVIDIA_Referencyjne
Osobiscie polecam NVIDIA Detonator 40 v41.04 dla Win2k/XP , przy 40.72 WHQL nie chodzilo mi kilka gierek , np. NFS Hot Pursuit 2, ciagle wywalalo mnie do Windy :x , a teraz totalny looz , dodam , ze idealnie wspolpracuja z kartami Gainwarda ... :P
run_DNA:Witam
Ale trafilem! Bo wlasnie mam sciągniete detonatory 42.42 pod XP do GeForce 2:) i nie wiedzialem czy je zainstalowac? Bo jade na razie na 30 i nic mi sie zlego z grafkią nie dzieje (zwisy podczas gry itd). Więc co? Mam instalować? Pomoźecie....:)
Dziękuje za uwage
jezeli chcesz miec wiecej 3d markow (jak masz porzadna karte) w 3dmarku 2003 to prosze bardz o , ale stery sa zoptymalizowane pod 3dm (chyba) i nie wiem jak z grami jest – najlepsze jak dotad to 40.72 z WHQL
run_DNA:Witam
Dziękuje za uwage
Witam
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage