desert storm , mafia , randka z nieznajoma
mam problem z tymi grami !!!!!
mianowicie zadna z nich nie chce sie uruchomic wyskakuje komunikat ze nie ma cd w napedzie.
wiem ze to raczej nie jest wina xp POOOOOMOOOOCY
dzieki z gory za odpowiedzi w stylu kup orginalne gry
pozdrawiam gabiatko
mianowicie zadna z nich nie chce sie uruchomic wyskakuje komunikat ze nie ma cd w napedzie.
wiem ze to raczej nie jest wina xp POOOOOMOOOOCY
dzieki z gory za odpowiedzi w stylu kup orginalne gry
pozdrawiam gabiatko
Odpowiedzi: 5
A tak wogóle to jakim sposobem ktoś mógł wpaść na taki gupi pomysł z tym źe gry na cdromie LG nie działają a na innych działają, przecieź to woła o pomstę do nieba.
A tak wogóle to jakim sposobem ktoś mógł wpaść na taki gupi pomysł z tym źe gry na cdromie LG nie działają a na innych działają, przecieź to woła o pomstę do nieba.
gabiatko:wiem tylko ze problem lezy chyba w cdiku bo koles p[owiedzial ze na lg te gry nie ruszaja
to powiedz kolesiowi ze jest *** i lama – tak jak powyzej wszyscy powiedzieli – troszke wysilku w poszukiwaniach crackow i .......gotowe! gierka chodzi! na LG'ku mi chodzi kazda giera jaka mi wpadnie w łapki :):):):):):):):):):):)
czerze w to watpie by akurat cd–romy firmy LG nie odczytywaly tych plytek. Pojdz do kogos kto ma cd–rom innej firmy i sprawdz
wiem tylko ze problem lezy chyba w cdiku bo koles p[owiedzial ze na lg te gry nie ruszaja
Strona 1 / 1