demo Brothers of arms?

Mam pytanko: skąd mozna sciagnac demko gry Brothers in arms?

Odpowiedzi: 15

2,78 giga :/
Eri_MS
Dodano
02.05.2005 14:34:40
W tego typu grze to nawet dobrze ze nie ma mozliwosci sava kiedy chcesz. Realizm gra tu duza rolę. A BiA inne wady. Np. brak wychylania sie istrzeklania zza osłony, nie mozna sie czołgac, nie konczy sie amunicja, thompson nie wiedziec czemu ma jedynie 20 naboi zamsiat 30, grafika jest kiepska, bardzo malo szczegółow. Gra pomysłowa, ale zrobiona troche niechlujnie Fajna natomiastjest taktyka oraz mocny historyczny charaketr gry. :)
Czy ktos wie ile ta gra zajmuje miejsca na dysku? :?:
fidelio
Dodano
02.05.2005 14:07:08
A mnie denerwuje to, źe nie moźna zasejwować gry w dowolnym momencie. Nic mnie tak w niektórych grach nie wkurza, jak brak sejva.
mars28
Dodano
02.05.2005 13:56:17
1.Po pierwsze krajobraz w grze prawie wogóle sie nie zmienia przez co po jakims czasie nudzi.
2.Moze i jest taktyczna ale trzeba wziąć pod uwage ze cała gra opiera sie tylko na zachodzeniu przeciwnika od tyłu i to jeszcze wyznaczonymi ścieźkami. Zero swobody!

Więcej nie chce mi sie pisać, ale przypuszczam źe to dobra gra tylko ze mnie nie zachwyciła.

Tutaj masz fajną recenzję, która mówi duzo prawdy o tej grze i sam oceń czy wartą kupić tą gre:
http://www.gry–online.pl/S020.asp?ID=2692&STR=1&PT=1
Damianos
Dodano
30.04.2005 11:32:19
Mi sie najbardziej podoba w tej grze perspektywa taktyczna i kierowanie zespolem. Gra owszem ma jednak wady. I wlasni zatsaniowam sie czy warto ja kupic czy nie. W demko gralo mi sie fajnie. :)
Jakie według Ciebie wady ma ta gra Damianos?
fidelio
Dodano
29.04.2005 22:16:01
Gregy:
brothers to przeciez troche inna gra , mniej dynamiczna , akcja pokazana troche inaczej niz w cod, ale pomimo to warto zagrac. Prawdopodobnie na sieci nie znajdzie duzej popularnosci , ale na single mozna sobie pograc. Polecam .

I tutaj jest kolejne pytanie: Czy warto kupować tą grę źeby sobie pograć i rzucić w kąt?? Dodtkowo muszę wam napisać źe gra jest nudna. Zaleźy co kto woli ale jak dla mnie nic specjalnego i nie chodzi mi tutaj o multi tylko własnie o single.
Damianos
Dodano
29.04.2005 15:58:42
brothers to przeciez troche inna gra , mniej dynamiczna , akcja pokazana troche inaczej niz w cod, ale pomimo to warto zagrac. Prawdopodobnie na sieci nie znajdzie duzej popularnosci , ale na single mozna sobie pograc. Polecam .
Gregy
Dodano
29.04.2005 15:04:10
fidelio:
A czy ja powiedzialem, ze CoD juz nie istnieje? janse ze istnieje i ja takze uwazam CoD za najlepszą FPS jak dotąd. Mowiac o nastepcy mialem na mysli inne gry ktore straja sie dorownac poziomem.
Brothers in arms jest calkiem niezłe, aczkolwiek bardzo daleko mu do Call of Duty. Jak sie patrzy na takie zalosne shity typu MOHAA: pacific Assault albo Men of Valor to Brothers in arms wprawadza duzy powiew swiezosci.

Ale nie moźna powiedzieć tutaj o następcy bo i tak większosc ludzi wysra sie na to Brother in arms i będą w CoD grali, bo BiA to skifa! Kupisz pełną wersje to przyznasz mi rację.
Damianos
Dodano
29.04.2005 09:54:43
A czy ja powiedzialem, ze CoD juz nie istnieje? janse ze istnieje i ja takze uwazam CoD za najlepszą FPS jak dotąd. Mowiac o nastepcy mialem na mysli inne gry ktore straja sie dorownac poziomem.
Brothers in arms jest calkiem niezłe, aczkolwiek bardzo daleko mu do Call of Duty. Jak sie patrzy na takie zalosne shity typu MOHAA: pacific Assault albo Men of Valor to Brothers in arms wprawadza duzy powiew swiezosci.
fidelio
Dodano
29.04.2005 09:48:27
fidelio:
Wydaje sie ze to godny nastepca Call of Duty.

Jaki następca?? Przecieź Call of Duty nadal istnieje i nadal jest mistrzem wśród gier FPP, a Brother in Arms to tylko przeciętna gra, która nic nowego nie wprowadza do gatunku. Gra moźe nie jest zła ale do następcy CoD jeszcze bardzo duźo czasu minie (być moźe CoD 2 pod koniec roku)
Damianos
Dodano
29.04.2005 09:42:46
Ok thx. Sciagnąlem sobie demko i juz przeszedlem. Niezła giera– realistyczna. Bardzo podoba mi sie taktyczne podejscie i latwy interjfejs taktyczny. Kierownaie zespollem jest naprawde nietrudne.Natomiast gorsza jest grafika i mala szczegółowośc map. Ale gra chyba wrata zakupu. Jak myslicie?
Wydaje sie ze to godny nastepca Call of Duty. Aha na ilu plytach CD jest gra Brothers in arms? Ja widzialem tylko wersję na DVD.
fidelio
Dodano
29.04.2005 00:00:51
na stroce www.neostrada.pl tu masz link

http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_strefagier_pliki_tekst&p1=21704 :)
Seba1988
Dodano
28.04.2005 23:09:45
czyźby 2 razy to samo fidelio :?: Coś Jakby tak a moźe nie bo tu: z of a tam z in :?
WERR
Dodano
27.04.2005 21:29:30
czyźby 2 razy to samo fidelio :?: Coś Jakby tak a moźe nie bo tu: z of a tam z in :?
WERR
Dodano
27.04.2005 21:29:30
z tego co widze to z wp mozesz bezproblemu pociagnac..
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,29,9222,–1,demo#igbody
Pozdrawiam
Gregy
Dodano
27.04.2005 21:00:51
fidelio
Dodano:
24.04.2005 21:33:49
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1