demko Pandora Tomorrow i problemy z kartą
Mam mały problem. :( Grałem w demko Pandora Tomorrow w wersji single i wszsytko było ok. Potem ściagnęłem demko multiplayer tej samej gry i cos ie okazuje?? :?: Ze gra wymaga Pixel shadera. A moja karta Radeon 7500 go nie ma. :!:
Ale przecieź single chodziło mi ok, a to ta sama gra, ta sama grafa. :!: :idea: W czym problem? :?: Moze ktos wie? moze nalezy zainstalowac najnowsze stery do grafy i bedzie po kłopocie? Czy Pandora naprawde wymaga Pixel Sahdera? :?:
Ale przecieź single chodziło mi ok, a to ta sama gra, ta sama grafa. :!: :idea: W czym problem? :?: Moze ktos wie? moze nalezy zainstalowac najnowsze stery do grafy i bedzie po kłopocie? Czy Pandora naprawde wymaga Pixel Sahdera? :?:
Odpowiedzi: 3
Dobra Rebe, ale jak mi wutłumaczysz fakt, ze single demko działa bez probklemu na tej karcie, a multi demko tej smaej gry juz nie działa w ogóle??? :?: :?:
Skoro ma inne wymagania odnośnie grafiki to chyba jednak nie jest ...ta sama.
A pomoc polegać ma na czym ? – Kasrtę mam ci przysłać ?
Zagłęb sie w readme i moze znajdziesz informację o zastąpieniu tego wymogu w jakiś programowy sposób – wyłaczenie opcji itp., choć prawdę powiedziawszy wątpię.
A pomoc polegać ma na czym ? – Kasrtę mam ci przysłać ?
Zagłęb sie w readme i moze znajdziesz informację o zastąpieniu tego wymogu w jakiś programowy sposób – wyłaczenie opcji itp., choć prawdę powiedziawszy wątpię.
Nikt nie wie nic na ten temat? :?: :?:
Strona 1 / 1