Debilny WIndows Movie Maker
Tak, mam ten dodatek zapisywąłem juź setki klipó na tym, wiem, źe świruje z kodekami, ale z tym wszystko jest gicior. Zapisaywałem juź filmy waźące ponad 600MB i wszystko OK, – tylko czasochłonne. OStatnio angrałem kamerą (jak zawsze to robiłem) klipy, potem zmontowałem i chce zpaisac wszystko wynisi z 60MB daje zapisz i film stoi, znacyz się "Zapisywanie filmu – Szacowanie potrzebnego czasu" i tak stoi aź do restarta programu. Międzycczasie jeszcze coś tam komunikat, iź mam mało pamięci wirtualnej i coś tam plik STROR czy jak mu tam coś tam wogóle robi – niewaźne. Wiem, ze jeźeli był błąd na klipie w załuźmy 68% filmu to przy 68% zapisu stawął/zacinał się,a le tutaj nawet nie rusza, zmniejszyłem anwet do 2MB na zapis ale i tak gówno czały czas stoi ten syf i wogóle. Tak, mam ten dodatek WMK 2.0 czy jakoś tak, ten stary co wyszedł. Cor obić?
Odpowiedzi: 4
O! dosłownie rpze dchiwla kolejny debilizm! Zapisuje film, spoko, nawet się dziłwem, ze tak szybko, patrze a zapisało mi sie moźe pierwsze 30 sek. filmiku a co z resztą? któa jest na pasku kompilacji?
Teraz to moźe i tak nei suzkam odpowiedzi/porad bo i tak nic nie pomoźecie ale przedstawię wam jaki Windows Movie Maker jest debilny.
Otóź: Podizeliłem film pół, zapisałem połowę – OK.
Chcę zapisywac druga idzie, elcz zacina sie pasek i stoi przy 14% no to próbowałem... Wywalałem pojedyńczo po jendym klipie i usiłowałem zapisac i o dziwo się dało,w ywaliłęm trefny klip i zapisywanie drugiej części filmu sźło. Zaimportowałem ten sam klip ponownie (za pierwsyzm razem mógł wdac się jakiś błąd), lecz to samo, wtedy nie działa. Więc po prostu angrąłem kamerą prze zmonitor obraz z kompa – jakośc fatalna ale co tam, wywaliłem klip z osi czasu i wstawiłęm na jego miejsce moje nowe nagranie i co.... FIlm znowu nie chce się zapisac, co ejst do cholery?
Bo co, jakbymw stawił coś innego to by posźło, ale źe nagrałem to samo przez monitor i wsadzam to komputer jest na tyle inteligentny is prytny, iź wie, źe to ten sam angrany klip i na złośc mi nie chce go zapisac, tak? DEBILIZM! CHolera, kretyński progrma i tyle!
Otóź: Podizeliłem film pół, zapisałem połowę – OK.
Chcę zapisywac druga idzie, elcz zacina sie pasek i stoi przy 14% no to próbowałem... Wywalałem pojedyńczo po jendym klipie i usiłowałem zapisac i o dziwo się dało,w ywaliłęm trefny klip i zapisywanie drugiej części filmu sźło. Zaimportowałem ten sam klip ponownie (za pierwsyzm razem mógł wdac się jakiś błąd), lecz to samo, wtedy nie działa. Więc po prostu angrąłem kamerą prze zmonitor obraz z kompa – jakośc fatalna ale co tam, wywaliłem klip z osi czasu i wstawiłęm na jego miejsce moje nowe nagranie i co.... FIlm znowu nie chce się zapisac, co ejst do cholery?
Bo co, jakbymw stawił coś innego to by posźło, ale źe nagrałem to samo przez monitor i wsadzam to komputer jest na tyle inteligentny is prytny, iź wie, źe to ten sam angrany klip i na złośc mi nie chce go zapisac, tak? DEBILIZM! CHolera, kretyński progrma i tyle!
Tak się skłąda, iz mam ten najlepszy program.
Ale juź wszystko zorbiłem w WMK I nie chce mi się od nowa w innym, trudniejszym na któym kompletnie się nie znam i co zajębo by 123 razy więcej czasu. Wkleja wam screena zaraz jak wyskocyz to samo.... błąd.
Ale juź wszystko zorbiłem w WMK I nie chce mi się od nowa w innym, trudniejszym na któym kompletnie się nie znam i co zajębo by 123 razy więcej czasu. Wkleja wam screena zaraz jak wyskocyz to samo.... błąd.
BUNCH:Debilny WIndows Movie Maker....gówno czały czas stoi ten syf i wogóle. Cor obić?
Kup Adobe Premiere.... jak cie stac....
...i zanim zaczniesz obrazac /madrzejszych do ciebie/ tworcow oprogramowania, pomysl gdzie ty popelniasz bledy... 8)
Strona 1 / 1