DC ++
chce przejsc naDC++ zamiast kazaa. konfiguracje przeszlem bez problemow ale nie wiem co sie dzieje z moimi slotami.laczylem sie z hubami i tam moglem pobierac ale jak przeszedlem na inne haby limit slotow sie wyczerpal i nie mam wolnych slotow jak mam odzyskac je obym mial kilka wolnych slotow
prosze o szybka odpowiedz
dzieki
prosze o szybka odpowiedz
dzieki
Odpowiedzi: 5
t@dzik:dzieki juz zalapalem o co w tym wszystkim chodzi
Pewnie o to, źe to ludzie od których chciałeś coś pobrać nie mieli wolnych slotów, co ? :D
dzieki juz zalapalem o co w tym wszystkim chodzi dalej pojdzie jak po masle jeszcze raz dzieki za szybka odpowiedz
górnej granicy slotów to chyba nie ma :). zazwyczaj ustawia się min ilość slotów, ale czasami jest tak źe na niektórych hubach jest wymagane np :
co najmniej 3 sloty dla kaźdego huba z którym jesteś połączony. I jeśli jesteś połączony z 5 hubami, to musisz ustawić tych slotów min 5*3 = 15 itd...
musisz po prostu znać regulamin danego huba
co najmniej 3 sloty dla kaźdego huba z którym jesteś połączony. I jeśli jesteś połączony z 5 hubami, to musisz ustawić tych slotów min 5*3 = 15 itd...
musisz po prostu znać regulamin danego huba
wiem gdzie sie wpisuje liczbe slotow ale chodzi o to ze ile bym nie wpisal to i tak nie mam ich wolnych obojetnie czy mialem 10 nie bylo wolnych dodalem do 25 i tez nie mam wolnych to ile mam w koncu ustawic ?
slotów się nie uzyskuje :) sloty się udostępnia :)
file –> settings –> sharing –> i tam na dole po prawej stronie ustawiasz ile ma być udostępnionych slotów :)
file –> settings –> sharing –> i tam na dole po prawej stronie ustawiasz ile ma być udostępnionych slotów :)
Strona 1 / 1