DC++ niemoźnośc pobieraniu kilku plików
Witam!
Mam DC++ , ustawiony config. Z hubami łączy, i ściagam sobie jeden koncercik . Potem wpisalem nazwe piosenki i kurcze co dalem zeby sciagal pisalo "{all download slots taken". Co to oznacza?? i dawałem źeby ściagał pliki tylko od uzytkownikow z wolnymi slotami i od źadnego nie chcial scignac. Czy moźe ldatego źe ja mam slot chyba 1. Czyw ie ktoś jak to ugryźć i czy moźe zwiększa się gdzieś jakoś ilość slotów??
P.S przeszukałem i nie bylo nigdzie wyjasnienia, w necie tez szukałem 8)
POZDRO
Mam DC++ , ustawiony config. Z hubami łączy, i ściagam sobie jeden koncercik . Potem wpisalem nazwe piosenki i kurcze co dalem zeby sciagal pisalo "{all download slots taken". Co to oznacza?? i dawałem źeby ściagał pliki tylko od uzytkownikow z wolnymi slotami i od źadnego nie chcial scignac. Czy moźe ldatego źe ja mam slot chyba 1. Czyw ie ktoś jak to ugryźć i czy moźe zwiększa się gdzieś jakoś ilość slotów??
P.S przeszukałem i nie bylo nigdzie wyjasnienia, w necie tez szukałem 8)
POZDRO
Odpowiedzi: 3
Ilość hubów, na których moźna przebywać jak równieź ilość slotów jakie trzeba mieć otwarte jest uzaleźniona od regulaminu danego huba, więc na nic tu reguła: 5 hubów – min. 9 slotów.
W ustawieniach downloadu musisz mieć w "maximum simultaneous downloads" ustawione na "0", źeby nie było limitu ilości jednoczesnych pobierań.
W ustawieniach downloadu musisz mieć w "maximum simultaneous downloads" ustawione na "0", źeby nie było limitu ilości jednoczesnych pobierań.
:twisted: :twisted: :twisted: Skoro kolesie mieli wolne sloty to muszisz ściagać– a ile masz ustawione jednoczesnych połaczeń ?? Tam ustawiasz ile naraz ciągniesz!! Jak równiez sloty (od ciebie) to 1 to mało!! Jeśli chcesz sie łączyć zkilkoma hubami naraz np. z 5 to muszisz mieć minimum 9!! I radze ściągnąć ci plik spolszcający to ułatwi korzystnie z DC++ i nie uźywaj wersji strszej niź 0.305 (ja na niej jade i jest gut) :twisted: :twisted: :twisted:
Jesteś pewny źe maja wolne sloty?
po 2 Na stronkach o dc pisze napewno o tym 8)
po 2 Na stronkach o dc pisze napewno o tym 8)
Strona 1 / 1