DC++ KAZAA ITP
Sluchajcie szukam taiego programu kotrym moglbym sciagnac cale albumy.w DC++ mozna tak zrobic ale predkosci sa male.MAm ok 5kb/s
w Kazie nie mozna albumow calych sciagac ale predgosci sa 60kb/s
Szukam programu ktory to polaczy mozna sciagac albumy i wykorzystujac duza predkosc..HELP ME
Szukam programu ktory to polaczy mozna sciagac albumy i wykorzystujac duza predkosc..HELP ME
Odpowiedzi: 5
[...]tu bym przeklął[...]
Przestaje mi się to forum podobać.
– od kiedy na tym forum poleca się pogramy P2P ?
– od kiedy się je recenzuje i opisuje działanie ?
– od kiedy zadaje się takie pytania ?
W regulaminie widzę:
Nie piszcie mi panowie, źe jedno drugiego się nie trzyma. Jeśli chcecie pisać takie posty to zmieńcie nazwę forum na WarezzzzXP by Poland.
Powodzenia źyczę administratorowi i moderatorom.
Osobiście często goszczę na serwisach amerykańskich i w stanach zamieszczanie tego typu postów kończy się definitywnym banem.
Nic więcej nie powiem....
Zawiodłem się na was, na tobie Pawek teź.
Przestaje mi się to forum podobać.
Ja jak zawsze w takich przypadkach polecam eMule. Odpowiednio skonfigurowany czyni cuda.
– od kiedy na tym forum poleca się pogramy P2P ?
Ja polecam SoulSeek'a. Znajdziesz na nim wszystko co potrzebujesz a transferki (przynajmniej u mnie) tez niczego sobie Pozdrawiam
– od kiedy się je recenzuje i opisuje działanie ?
Sluchajcie szukam taiego programu kotrym moglbym sciagnac cale albumy.w DC++ mozna tak zrobic ale predkosci sa male.MAm ok 5kb/s
– od kiedy zadaje się takie pytania ?
W regulaminie widzę:
...Zakaz zamieszczania linków do craków, warezów, nielegalnych mp3 i seriali.
Nie piszcie mi panowie, źe jedno drugiego się nie trzyma. Jeśli chcecie pisać takie posty to zmieńcie nazwę forum na WarezzzzXP by Poland.
Powodzenia źyczę administratorowi i moderatorom.
Osobiście często goszczę na serwisach amerykańskich i w stanach zamieszczanie tego typu postów kończy się definitywnym banem.
Nic więcej nie powiem....
Zawiodłem się na was, na tobie Pawek teź.
Równieź polecam Shareaza. Program ten obsługuje sieci edonkey, gnutella, gnutella2 i torreent.
Ja polecam SoulSeek'a. Znajdziesz na nim wszystko co potrzebujesz a transferki (przynajmniej u mnie) tez niczego sobie :) Pozdrawiam
Ja jak zawsze w takich przypadkach polecam eMule. Odpowiednio skonfigurowany czyni cuda... :D
sprobuj shareazy...
www.shareaza.com
łączy się z dc, gnutellą i gnutellą2, z prędkością około 50kb/s ściągałem totalne undergroundy, których nie da się nawet nigdzie kupić, więc powinno ci podpasować
www.shareaza.com
łączy się z dc, gnutellą i gnutellą2, z prędkością około 50kb/s ściągałem totalne undergroundy, których nie da się nawet nigdzie kupić, więc powinno ci podpasować