DC++ KAZAA ITP

Sluchajcie szukam taiego programu kotrym moglbym sciagnac cale albumy.w DC++ mozna tak zrobic ale predkosci sa male.MAm ok 5kb/s
w Kazie nie mozna albumow calych sciagac ale predgosci sa 60kb/s

Szukam programu ktory to polaczy mozna sciagac albumy i wykorzystujac duza predkosc..HELP ME

Odpowiedzi: 5

[...]tu bym przeklął[...]
Przestaje mi się to forum podobać.
Ja jak zawsze w takich przypadkach polecam eMule. Odpowiednio skonfigurowany czyni cuda.

– od kiedy na tym forum poleca się pogramy P2P ?
Ja polecam SoulSeek'a. Znajdziesz na nim wszystko co potrzebujesz a transferki (przynajmniej u mnie) tez niczego sobie Pozdrawiam

– od kiedy się je recenzuje i opisuje działanie ?
Sluchajcie szukam taiego programu kotrym moglbym sciagnac cale albumy.w DC++ mozna tak zrobic ale predkosci sa male.MAm ok 5kb/s
w Kazie nie mozna albumow calych sciagac ale predgosci sa 60kb/s

– od kiedy zadaje się takie pytania ?

W regulaminie widzę:
...Zakaz zamieszczania linków do craków, warezów, nielegalnych mp3 i seriali.

Nie piszcie mi panowie, źe jedno drugiego się nie trzyma. Jeśli chcecie pisać takie posty to zmieńcie nazwę forum na WarezzzzXP by Poland.
Powodzenia źyczę administratorowi i moderatorom.
Osobiście często goszczę na serwisach amerykańskich i w stanach zamieszczanie tego typu postów kończy się definitywnym banem.
Nic więcej nie powiem....
Zawiodłem się na was, na tobie Pawek teź.
alpin19
Dodano
06.02.2004 19:30:44
Równieź polecam Shareaza. Program ten obsługuje sieci edonkey, gnutella, gnutella2 i torreent.
krecik
Dodano
06.02.2004 13:31:32
Ja polecam SoulSeek'a. Znajdziesz na nim wszystko co potrzebujesz a transferki (przynajmniej u mnie) tez niczego sobie :) Pozdrawiam
dexter
Dodano
05.02.2004 23:33:29
Ja jak zawsze w takich przypadkach polecam eMule. Odpowiednio skonfigurowany czyni cuda... :D
Pawek
Dodano
05.02.2004 22:45:58
sprobuj shareazy...

www.shareaza.com

łączy się z dc, gnutellą i gnutellą2, z prędkością około 50kb/s ściągałem totalne undergroundy, których nie da się nawet nigdzie kupić, więc powinno ci podpasować
czterech_
Dodano
05.02.2004 22:15:53
Anonymous
Dodano:
05.02.2004 20:12:06
Komentarzy:
5
Strona 2 / 2