DC++ i komunikat "nie połączony"
Nie wiem,czemun nie mogę się połączyć.A jaki trzeba wpisać adres IP?Bo chyba w tym tkwi problem :cry:
Odpowiedzi: 4
Wstyd sie przyznac ale z lenistwa niechcialo mi sie duzo pisac.Znalazlem stronke gdzie jest cala konfiguracja krok po kroku.Ja posiadam stalke i jak ustawilem na active to nie moglem sie polaczyc z zadnym hubem.Wiec w takich przypadkach ustawia sie na passive i dopisuje "psv" w nicku.Natomiast jezeli chodzi o huby to lista hubow znajduje sie tu.To juz chyba wszystko jezeli chodzi o DC++.
niestety mam ten sam problem i kombinuje juz "jak koń pod górkę" i ... wciąź nic z tego ! prosze napisz jak dla "małpy" :lol: dokladnie krok po kroku jak wykonac ustawienie.... lamer ze mnie taki czy to takie dziwnie proste ze az trudne... ? :wink:
Bardzo latwo. :D :D
Wystarczy wejsc w ustawienia, klika na active i sie wpisuje swoj adres IP.Natomiast jezeli sie wpisze adres swoj i niemozna sie podlaczyc tzn, ze firewall nie pozwala.wtedy ustawiamy na passive i dopisujemy do nicka psv.
To chyba cala filozofia. :D :D
Wystarczy wejsc w ustawienia, klika na active i sie wpisuje swoj adres IP.Natomiast jezeli sie wpisze adres swoj i niemozna sie podlaczyc tzn, ze firewall nie pozwala.wtedy ustawiamy na passive i dopisujemy do nicka psv.
To chyba cala filozofia. :D :D
hmm..ja właśnie teź mam z tym problem.Nie wiem jakie wpisać IP.A resztę mam dobrze skonfigurowaną;)
Proszę o pomoc!!
Proszę o pomoc!!
Strona 1 / 1