Darmowy bilard
Witam.
szukam ( i jak narazie nie znalazlem) darmowego bilarda, w miare realistycznego (3d). wszystko co dotychczas znalazlem to trial albo demo. mozecie mi cos polecic ?
pozdrawiam
szukam ( i jak narazie nie znalazlem) darmowego bilarda, w miare realistycznego (3d). wszystko co dotychczas znalazlem to trial albo demo. mozecie mi cos polecic ?
pozdrawiam
Odpowiedzi: 11
Szkoda tylko, źe będąc w sieci lokalnej nie jest wskazane grać z kumplem z sieci przez internet. A opcji gry LAN tam nie ma.
gram sobie w ten carom 3d i calkiem wciagajace jest, szczegolnie przez internet
EL NINO:Tia. Tylko jak ten kijek do kieszeni wlozysz ? :mrgreen:gieras:nawet jakis kijek by znalazl :lol:
Bez dziurkę pewnikiem :wink:
A jeźeli to gałązka raczej to i nagiąć coby się zmieściła moźna :P
Tia. Tylko jak ten kijek do kieszeni wlozysz ? :mrgreen:gieras:nawet jakis kijek by znalazl :lol:
pewnie nawet jakis kijek by znalazl :lol:Seeker:
Ps Z braku laku zawsze moźesz włozyć ręce do kieszeni i poptykać se w kulki :wink: :mrgreen:
Seeker:Ps Z braku laku zawsze moźesz włozyć ręce do kieszeni i poptykać se w kulki :wink: :mrgreen:
czasami nawet w multiplayera :mrgreen: :wink:
Gieras , jak lubisz gry we flashu to zobacz na
http://www.miniclip.com/sports.htm
bilardów jak psów :lol:
Ps Z braku laku zawsze moźesz włozyć ręce do kieszeni i poptykać se w kulki :wink: :mrgreen:
http://www.miniclip.com/sports.htm
bilardów jak psów :lol:
poszukaj na kazie instalki (ja tak zrobilem i mam) gry Cue Club ... bardzo dobra i realistyczna gierka
W aktualnym numerze cd–actionu jest jakiś bilard Carom 3d – pełna wersja –> tu są scrinshoty
Fakt nie za darmo, ale jak ci zaleźy to za parę złociszy moźesz kupić.
Fakt nie za darmo, ale jak ci zaleźy to za parę złociszy moźesz kupić.
no coz, troche sobie to poczytam :lol:
aha szukam tez jakis kregli :twisted:
cos mnie wzielo na te kulki ostatnio :wink:
aha szukam tez jakis kregli :twisted:
cos mnie wzielo na te kulki ostatnio :wink:
Strona 1 / 1