Dane techniczne.

Amilo Pro V7010 – gdzie mogę znaleźć dane typu:optymalne obroty wiatraczka,temperatury wewnętrzne pracy podzespołów,napięcia? Potrzebuję sprawdzić poprawność skonfigurowania MotherBoard Monitor 5.

Odpowiedzi: 5

I to pisze człowiek zajmujący się logistyką, czyli m.in. wsparciem – wstyd! Tak "haniebnie" pomylić pasoźytnictwo czyli formę współźycia, która moźe prowadzić do śmierci źywiciela i przynosi szkody, z symbiozą t.j. formą która przynosi korzyści jednej stronie a drugiej nie szkodzi. Docendo discimus – ucząc innych sami się uczymy :)
taddek
Dodano
16.03.2006 21:01:49
taddek:
Amilo Pro V7010 – gdzie mogę znaleźć dane typu:optymalne obroty wiatraczka,temperatury wewnętrzne pracy podzespołów,napięcia? Potrzebuję sprawdzić poprawność skonfigurowania MotherBoard Monitor 5.

Słowo optymalne jest tutaj kluczowe, to sugeruje źe oczekujesz podania specjalistycznych danych które najpewniej support producenta potrafi podać. Mówiąc prościej, pytasz: jakie powinny być obroty wiatraczka,temperatury wewnętrzne pracy podzespołów,napięcia.
Trudno odpowiedzieć na takie pytanie.

Pytanie moźna było zadać nieco inaczej,wtedy odpowiedź szybko byś uzyskał:
Czy istnieje program który podaje obroty wiatraczka,temperatury wewnętrzne pracy podzespołów,napięcia?

Hmm, samemu teź byś znalazł, chociaźby na stronach z oprogramowaniem typu www.dobreprogramy.pl

taddek:
Lepiej korzystać z czyjejś wiedzy niź uczyć się na własnych błędach i grzebać na róźnych stronach z niewiadomą zawartością.

Jest zupełnie odwrotnie, taka postawa jest typowa dla, za przeproszeniem, pasoźytów.
spiderko
Dodano
16.03.2006 19:43:26
Bo odpowiedzi szukałem prawie tydzień. A post dotyczył PODpowiedzi gdzie mogę temat znaleźć – chyba po to jest forum? Lepiej korzystać z czyjejś wiedzy niź uczyć się na własnych błędach i grzebać na róźnych stronach z niewiadomą zawartością.
taddek
Dodano
16.03.2006 18:54:20
Dlaczego najpierw zadajesz pytanie zamiast poszukać samemu odpowiedzi?
spiderko
Dodano
16.03.2006 16:51:09
Ale sknerusy mózgowe – dlaczego nikt nie podpowiedział o programie Everest. :(
taddek
Dodano
16.03.2006 16:40:18
taddek
Dodano:
13.03.2006 14:54:55
Komentarzy:
5