Dance eJAY 5
Jak w tym programi sie magrywa muzykę?
Zrobiony jest mix 3 piosenek i w programi włacza się PLAY i gra ładnie pięknie. Problem jest jak się chce to zapisać i odtwarzać w winampie. Puszczam muzykę wciskam REC i "niby" nagrywa...ale ale...tam jest taka linia i bodajźe sie nazywa "recording wave" i ona jesy cały czas prosta, jak na mój gust to ona powinna drgać :? No bo jakieś fale to to powinny się nagrywać, a ona cały czas prosta jakby kto umarł i serce mu przestało bić :(
No i jak sie otworzy w winampie to jest tam pokazuje tytuł i ile utwór trwa i nawet się przesuwa ten wskaźnik ale ni cholery, muzyka nie leci.
No jak ktoś wie to niech napisze jak to poustawiać źeby chodziło
Zrobiony jest mix 3 piosenek i w programi włacza się PLAY i gra ładnie pięknie. Problem jest jak się chce to zapisać i odtwarzać w winampie. Puszczam muzykę wciskam REC i "niby" nagrywa...ale ale...tam jest taka linia i bodajźe sie nazywa "recording wave" i ona jesy cały czas prosta, jak na mój gust to ona powinna drgać :? No bo jakieś fale to to powinny się nagrywać, a ona cały czas prosta jakby kto umarł i serce mu przestało bić :(
No i jak sie otworzy w winampie to jest tam pokazuje tytuł i ile utwór trwa i nawet się przesuwa ten wskaźnik ale ni cholery, muzyka nie leci.
No jak ktoś wie to niech napisze jak to poustawiać źeby chodziło
Odpowiedzi: 3
Fajny programik polecam. Ja mam eJay special edition i tam jest to przycisk "export" ktory zapisuje do pliku waw, a potem innym programem konwertuje to do mp3.U mnie ten przycisk jest na dole po prawj stronie.
tam mam ustawione nagrywanie dźwięku – Audio VIA (WAVE) ale nimoge na inne przestawić bo mam tylko jedną opcję. odtwarzanie teź mam tak ustawione.
A moze wiesz jak się tam nagrywa wogóle?
Moźe ktoś ngrywał w tym programie i wie jak to się robi?
A moze wiesz jak się tam nagrywa wogóle?
Moźe ktoś ngrywał w tym programie i wie jak to się robi?
Witam
Moźliwe źe nie masz zaznaczonej opcji Wejście miksera w Ustaw właściwości audio (jeźeli masz ikonke głośnika w pasku zadań to prawoklik), zakładka Audio> Nagrywanie dźwięku>Głośność> tam zaznaczasz tą opcje.
Pozdrawiam
Moźliwe źe nie masz zaznaczonej opcji Wejście miksera w Ustaw właściwości audio (jeźeli masz ikonke głośnika w pasku zadań to prawoklik), zakładka Audio> Nagrywanie dźwięku>Głośność> tam zaznaczasz tą opcje.
Pozdrawiam
Strona 1 / 1