dalszy problem z filmami w formacie divx
nadal mi sie jakis błąd pokayje jak chce se jaki ś film obejrzeć np. bruce wszechmogący
nawet mam najnowsze kodeki.pomórzcie mi!
HELP :( :( :(
nawet mam najnowsze kodeki.pomórzcie mi!
HELP :( :( :(
Odpowiedzi: 20
ddzieki i sprobuje to co ty mi mowiłeś :wink: :wink:rybka_kuba:U mnie tez bruce wszechmogacy nie dzialal i inne.Wejdz na strone :
http://www.marbit.prv.pl/kodeki.htm
i na niej sa wszystkie kodeki potrzebne.Tamte powywalaj.U mnie nie dzialalo.Sciagnalem je i wszystko dziala.Mowie ci.Tamte wywal a zessaj te.
U mnie tez bruce wszechmogacy nie dzialal i inne.Wejdz na strone :
i na niej sa wszystkie kodeki potrzebne.Tamte powywalaj.U mnie nie dzialalo.Sciagnalem je i wszystko dziala.Mowie ci.Tamte wywal a zessaj te.
run_DNA:Przy uruchomieniu jakiegokolwiek filmu, czy avi, mpeg, obojętnie w jakim odtwarzaczu wysykakiwał błąd, którego sprawcą był niewielki plik xvid.dll (chyba siedzi w system32). Wystarczyło usunąć ten plik i po kłopocie. To dla tych którzy mogą się spotkać z takim problemem.
Najprawdopodobniej miales konflikt codekow. Ja na to wpadlem rowniez przy okazji niedawno. Otoz nie intaluje sie ffdshow (rowniez pod nazwa direct show pack – roznia sie chyba tylko jakims szczegolem) i jeszcze osobno xvida, bo xvid juz jest tam wstawiony. Ja mam obecnie divx, ffdshow, directshowpack i ac3 i nie ma filmu, ktorego bym nie otworzyl. (podejrzewam, ze nawet nie musialbym miec teraz w ogole zainstalowanego osobno divx'a, bo on rowniez jest w ffd –3,4,5)
run_DNA:Przy uruchomieniu jakiegokolwiek filmu, czy avi, mpeg, obojętnie w jakim odtwarzaczu wysykakiwał błąd, którego sprawcą był niewielki plik xvid.dll (chyba siedzi w system32). Wystarczyło usunąć ten plik i po kłopocie. To dla tych którzy mogą się spotkać z takim problemem.
Najprawdopodobniej miales konflikt codekow. Ja na to wpadlem rowniez przy okazji niedawno. Otoz nie intaluje sie ffdshow (rowniez pod nazwa direct show pack – roznia sie chyba tylko jakims szczegolem) i jeszcze osobno xvida, bo xvid juz jest tam wstawiony. Ja mam obecnie divx, ffdshow, directshowpack i ac3 i nie ma filmu, ktorego bym nie otworzyl. (podejrzewam, ze nawet nie musialbym miec teraz w ogole zainstalowanego osobno divx'a, bo on rowniez jest w ffd –3,4,5)
Witam
Tak a propo kodeków. Otóź miałem zainstalowane kodeki tak jak większośc tu podaje, źe jest to najlepsza konfiguracja tj. ffdshow, xvid – podstawa i dodatkowe. Niestety w moim przypadku następował jednak konflikt. Przy uruchomieniu jakiegokolwiek filmu, czy avi, mpeg, obojętnie w jakim odtwarzaczu wysykakiwał błąd, którego sprawcą był niewielki plik xvid.dll (chyba siedzi w system32). Wystarczyło usunąć ten plik i po kłopocie. To dla tych którzy mogą się spotkać z takim problemem.
Dziękuje za uwage
Tak a propo kodeków. Otóź miałem zainstalowane kodeki tak jak większośc tu podaje, źe jest to najlepsza konfiguracja tj. ffdshow, xvid – podstawa i dodatkowe. Niestety w moim przypadku następował jednak konflikt. Przy uruchomieniu jakiegokolwiek filmu, czy avi, mpeg, obojętnie w jakim odtwarzaczu wysykakiwał błąd, którego sprawcą był niewielki plik xvid.dll (chyba siedzi w system32). Wystarczyło usunąć ten plik i po kłopocie. To dla tych którzy mogą się spotkać z takim problemem.
Dziękuje za uwage
Witam
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage
dzieki t123 ale nie rozumien dokładnietogo .czy mógł byś mi to w skrócie wyjaśnić co bo nie wiem co mam zrobić ?? :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/artykul_w.php?ID=20030308201450
a wiektóś gdzie moge zobaczys swoj film bo mi sie tylko odtwarza anie widze obrazów co ???
ok ok ok ok ok uspokuj sie aligator co pliska tylko nie to ?
ok ok ok ok ok uspokuj sie aligator co pliska tylko nie to ?
normalnie zaraz nie wytrzymam i kłódkę załoźę :evil: :twisted:
podeśle ci na maila XviD do instalacji
PS: Juź poszło, sprawdź poczte
PS: Juź poszło, sprawdź poczte
wiecie co wszystko jest git ale nie mam obrazu
mowiłe źe właśnie on jest w formacie .dll
Nic nie wklejaj.
Wystarczy, źe zainstalujesz XviD
Wystarczy, źe zainstalujesz XviD
wiecie co sprobuje zrobić tak jak mi mowił alogator okey? a co do mego meila to : gta13@interia.pl
powiedzcie mi gdzie moge ten plik co przedtem mowiłem gdzie moge go se wkleic :o :o
powiedzcie mi gdzie moge ten plik co przedtem mowiłem gdzie moge go se wkleic :o :o
To niech zainstaluje jeszcze ffdshow, moźe mu ruszy ??
No tak mój błąd oczywiście XviDa – czeski błąd:)
Moja wersja Bruce jest zakodowana Xvidem
Juź mu dałem linka do DivXa i ściągnął, ale powiedział mi na gg, źe nie działa. C ojest bardzo podejrzane, bo ma ta sama wersję filmu co ja i dostał ode mnie link do tego samego kodeku, z którego korzystam ja.
Tomekk:Podaj maila to prześle Ci moje.
(Śmiga mi na nich wszytsko)
Podaj mi maila to ci wyśle instalator Xvida i ffdshow