dajcie jakis program do lamania kodów plyt
jak w wtemacie macie jakis program do lamania kodow plyt zabezpieczonych potrzebuje to do wlasnego uzytku i nie mam zamiaru robic piratow to jest tylko do uzytku wlansego
Odpowiedzi: 10
wyplosz:ja wiem o tym ale tylko tak sie chcialem spytac bo potrzebuje bo mi sie orginal popsul
Jak się popsuł, to pomijając to czym zabezpieczona płyta , .... jak chcesz kopię zrobić ?
game jack 4.
cybull:daniellll:Ale moźna chyba wykonać tylko jedną kopie zapasową.I moźna ją uźywać dopiero jak oryginał się zepsuje.
mozesz wykonac ile chcesz kopi i uzywac zamiast oryginału a nie dopiero jak sie zepsuje byle we wlasnym domu. A jesli oryginał sie zepsuje i bedziesz chcial go wyzucic to niestety razem z kop[iami.
Podany link dotyczy co prawda kopii zapasowych programów.Jednak nie wierze źe jak gliny wpadną do kogoś iznajdą choćby kilkanaście "kopii zapasowych" tego samego filmu to uwierzą źe to na własny uźytek czy dla rodziny lub znajomych.
http://www.prawnik.net.pl/pwi/kopiazapasowa.htm
Na tej stronie jest podobno wszystko o nagrywaniu płyt:
http://www.cdrinfo.pl/
ja wiem o tym ale tylko tak sie chcialem spytac bo potrzebuje bo mi sie orginal popsul
daniellll:Ale moźna chyba wykonać tylko jedną kopie zapasową.I moźna ją uźywać dopiero jak oryginał się zepsuje.
mozesz wykonac ile chcesz kopi i uzywac zamiast oryginału a nie dopiero jak sie zepsuje byle we wlasnym domu. A jesli oryginał sie zepsuje i bedziesz chcial go wyzucic to niestety razem z kop[iami.
Ale moźna chyba wykonać tylko jedną kopie zapasową.I moźna ją uźywać dopiero jak oryginał się zepsuje.
wyplosz:... i nie mam zamiaru robic piratow to jest tylko do uzytku wlansego
Kaźdy tak twierdzi :mrgreen: :!: :!: :!:
ja mam CloneDVD i CloneCD i nie mam problemów z rzadnymi zabezpieczeniami.
No, w końcu – prawo polskie dopuszcza wykonywanie kopii zapasowych swoich płyt, któóóre oczywiiiście :arrow: posiadaaamy 8)
wyplosz:... i nie mam zamiaru robic piratow to jest tylko do uzytku wlansego
Kaźdy tak twierdzi :mrgreen: :!: :!: :!:
ja mam CloneDVD i CloneCD i nie mam problemów z rzadnymi zabezpieczeniami.
No, w końcu – prawo polskie dopuszcza wykonywanie kopii zapasowych swoich płyt, któóóre oczywiiiście :arrow: posiadaaamy 8)
W płytach nie łamie sie kodów, a omija zabezpiczenie AFAIK. I wcale nie trzeba jakieś super oprogramowania, wystarczy jakiś CloneXXL i nastepnie profil odpowiedni.
mozliwe by sie jakis programik znalazl na www.google.pl, jaka mamy pewnosc ze akurat potrzebujesz rozkodowac plyte do wlasnego uzytku.
Strona 1 / 1