D–link g604t – Problem z serverem ftp?!
Witam wszystkich mam d–linka g604t z najnowszym foftem 2.0v i postanowilem zrobic sobie na jednym z kompow server ftp!! Server odpalam na programnie BulletProof FTP Server. Z tego co wyczyalem to trzeba odblokowac rowniez porty i tak zrobilem w zaklace viltuar server odblokowalem port 21 oraz zaozyrlem konto na no–ip.com i uzupelnilem zakladke dynamic dns. Lecz gdy wpisuje adres ftp://balar.myftp.org to wyskakuje mi panel do logowania lecz nie mge sie zalogowac poniewaz nie czya zadnego hasla!! A gdy patsze na logi servera o nie widac zeby ktos sie logowal tak jak by ruter nie puszczal dalej!!
I tu sie rodzi moje pytanie czy ktos odpalil server ftp na tm ruterze a jesli tak to jak to zrobil??
Oraz jesli ktos ma jakies linki z konfigracjia tego rutera do odpalenia servera ftp to porsze o podanie!!
I tu sie rodzi moje pytanie czy ktos odpalil server ftp na tm ruterze a jesli tak to jak to zrobil??
Oraz jesli ktos ma jakies linki z konfigracjia tego rutera do odpalenia servera ftp to porsze o podanie!!
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0