D Link 504 T – dwa razy *klik* zeby wejść na www.
Cześć,
Mam taki dziwny problem,
Poustawiałem wszystko, tzn stałe IP, dns tpsa,
i odblokowałem porty emula.
Ale mam nietypowy wydaje mi sie problem, bo
zeby wladowala mi sie strona musze ja za kazdym niemal razem odswierzac.
Tak samo jest jak klikam na odnosniki, zawsze 2 razy klik by zatrybil ze ma zaladowac.
Po pierwszym kliku pasek postepu idzie do przodu powoli az do konca i nic sie nie pokazuje, a przy druim blyskawicznie sie strona pokazuje.
mam neo 512 i 2 kompy podlaczone pod d linka 504 T,
a na drugim kompie jest jeszze gozej.
nie bylo tych problemow przy normalnym modemi sagema.
pozdrawiam i prosze o omoc bo naprawde nie wiem jak to ugrysc.
Mam taki dziwny problem,
Poustawiałem wszystko, tzn stałe IP, dns tpsa,
i odblokowałem porty emula.
Ale mam nietypowy wydaje mi sie problem, bo
zeby wladowala mi sie strona musze ja za kazdym niemal razem odswierzac.
Tak samo jest jak klikam na odnosniki, zawsze 2 razy klik by zatrybil ze ma zaladowac.
Po pierwszym kliku pasek postepu idzie do przodu powoli az do konca i nic sie nie pokazuje, a przy druim blyskawicznie sie strona pokazuje.
mam neo 512 i 2 kompy podlaczone pod d linka 504 T,
a na drugim kompie jest jeszze gozej.
nie bylo tych problemow przy normalnym modemi sagema.
pozdrawiam i prosze o omoc bo naprawde nie wiem jak to ugrysc.
Odpowiedzi: 4
no właśnie mam problem z tym firmwarem, bo linki które znalazlem na forum są nie aktualne...
A na jaki model wymienić, moźliwa mała dopłata ale nie więcej niź 50 do 100 PLN, co byś – byście radzili,
bo zielony w tym temacie jestem, ale faktycznie zacząłem czytać opinie o d linkach dopiero po zakupie....kupie... chee chee
pozdrawiam
A na jaki model wymienić, moźliwa mała dopłata ale nie więcej niź 50 do 100 PLN, co byś – byście radzili,
bo zielony w tym temacie jestem, ale faktycznie zacząłem czytać opinie o d linkach dopiero po zakupie....kupie... chee chee
pozdrawiam
Cóź, jesli chodzi o D–Link to juź się z niej wyleczyłem, kupiony AP+Router powędrował spowrotem do sklepu a to dlatego źe co chwila zrywał połączenie przez Wi–Fi.
Po pierwsze to spróbuj zresetowac urządzenie, wgrać nowy firmware i poustawiać wszystko jeszcze raz. Jak nie pomoźe i sprzęt jest na gwarnacji to idź do serwisu. Chociaź ja osobiście polecałbym wymiane na coś nowszego bo 504 to juź chyba dość stary sprzęt.
Po pierwsze to spróbuj zresetowac urządzenie, wgrać nowy firmware i poustawiać wszystko jeszcze raz. Jak nie pomoźe i sprzęt jest na gwarnacji to idź do serwisu. Chociaź ja osobiście polecałbym wymiane na coś nowszego bo 504 to juź chyba dość stary sprzęt.
niestety nie umiem usunąć, nie wiem gdzie.
No to powineneś tamte tematy usunąć.
Strona 1 / 1