czyzby komputer siadl ?
Otoz moja konfiguracja obecna na 2 kompie to P III 750 Mhz 256 ram (128 133mhz spectec , 2 x 64 100 mhz) dysk seagate 40 gb , nvidia riva tnt2 32 mb , abit be6 i pewnego razu podczas grania w mu wyskoczyl error to ja 2 x alt ctrl del blue screen no i reset po czym system objawil sie jako windows protection error i nie dalo sie go wlaczyc a ze wczesniej pojawily mi sie bady na dysku wd 10 gb musialem zakupic nowy wiec kupiem 40 seagate i przy probie instalacji windowsa ( 98 se xp nie wchodzi z powodu plyty glownej :/ ) zaczal sie zacinac , sprawdzalem memtestem pamieci bylo wszystko ok , wiec pozyczylem od kumpla kompa na slot 1 , sprawdzilem z innymi pamieciami karta graficzna i ciagle to samo , az wreszcie wsadzilem P II 350 mhz i system sie zainstalowal wiec kupilem nowy procesor P III 750 mhz system wieszal sie na poczatku po czym chwile odczekalem system sie zainstalowal i dziala lecz czasami znow wyskakuja bledy ochrony systemu , pamieci sprawdzilem kazdy podzespol i go podmienialem i nadal to samo nawet zmienialem plyty instalacyje windowsa i teraz jestem w kropce bo wydalem troche kasy a nadal nie dziala tak jak powinien , jakby ktos mogl to prosze o pomoc ktora jest mi teraz bardzo potrzebna , w systemie wyskakuja czasem bledy ochrony jak i blue screeny z bledami vxd vmm (06) , z gory dzieki za pomoc
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0