Czyźby jakiś wirus ? Juź nie mam siły
Przed godziną załapałam wirusa ,albo konia trojańskiego.Przeskanowałam komputer w trybie awaryjnym i jak włączyłam wyskoczyła dziwna strona.W wyszukiwaniach znalazłam te wredne pliki i je wywaliłam.Jak ponownie właczyłam internet to mi wykoczył komunitak : Nie moźna odnaleźć file // security.32.html.Upewnij się ,źe ścieźka i adres są poprawne. .Natychmiast skorzystałam z hijacktis i znalazłam To( pozwalam sobie dołączyć loga) .Wywaliłam te procesy gdzie pojawia się te security, ale one nie dają się WYWALIĆ ! w źaden sposób. I w tym problem.
Odpowiedzi: 6
Wygląda źe wszystko dobrze .Jednak dla pewności pozwalam sobie dołączyć loga,bo moja wiedza jest w porównaniu z waszą skromna.A swoją drogą moźe znacie jakieś strony na których ktoś taki jak ja ,z dość skromną wiedzą moźe dokonać ananizy loga? Ja do dziś korzystałam z http://www.hijacktis.de/en .Niestety jak zauwaźyłam w tej chwili są z nią jakieś kłopoty.
Peter_l:Ja jestem pewny źe to L2M
Teraz to i ja się upewniłem :) Znalazłem ten wątek równieź napisany przez alicję1.
antyqjon:A nie otwierają Ci się czasem okienka ze stronami typu yyy65.html? Widzę w logu poza badziewiem typu secure32, paytime.exe jeszcze chyba Look2me, który to właśnie takie coś powoduje. FAQ działu bezpieczeństwo –> pozycja 8.
Ja jestem pewny źe to L2M
A jeśli chodzi o secure32 wystarczy wpisać tą frazę w szukajkę
A nie otwierają Ci się czasem okienka ze stronami typu yyy65.html? Widzę w logu poza badziewiem typu secure32, paytime.exe jeszcze chyba Look2me, który to właśnie takie coś powoduje. FAQ działu bezpieczeństwo –> pozycja 8.
Avast jest dobry na zwykłem wirusy.
Nie łapie innego śmiecia.
Nie łapie innego śmiecia.
Wygląda na to źe sobie poradziłam.Po prostu trzeba było wywalić jeszcze te konie trojańskie z samego systemu. A swoją drogą uźywam Avasta i od miesiąca przepuszcza takie źeczy, źe chyba będę musiała z niego zrezygnować.Przy okazji zasyłam serdeczne pozdrowienia noworoczne
Strona 1 / 1