[Czyszczenie]Klawiatura
Witam!
Znacie jakies szybkie,proste i dokładne metody czyszczenia klawiatury.
Znacie jakies szybkie,proste i dokładne metody czyszczenia klawiatury.
Odpowiedzi: 20
To mnie akurat w najmniejszym stopniu nie obchodzi. Moze nawet od rana do wieczora najarany na srodku podworka lezec. Mierzi mnie natomiast zamieszczanie takich informacji tylko dlatego, ze wydaje sie koledze, iz to co robi jest stanem calkowicie normalnym. Pewnie jeszcze zdziwiony jest, ze ktos moze miec odmienne zdanie na temat cpania i jarania byle gowna ?XeviL:
El nino to nie jest twoja sprawa co robi kolego poza forumXP.
Xevil, lubic to ja moge kielbase, frytki czy tez filizanke kawy na sniadanie. Podejscie do niektorych, zreszta nieznanych sobie osobiscie ludzi, mozna raczej inaczej opisac – albo swoim zachowaniem i czynami/slowami sami stawiaja sie na przegranej pozycji i tym samym powoduja takie a nie inne traktowanie, albo budza u nas od razu odruchy sympatii. No i czego jak czego, ale dyskryminacji kogokowiek na forum, to mi raczej nie mozesz zarzucic. Wszystkich staram sie traktowac identycznie a tylko te osoby, ktore stoja na bakier z prostym regulaminem, sa odpowiednio "doceniane".XeviL:
Jak go nie lubisz bo napisal ze pali trawke i fryta to nie oznacza ze masz go dyskryminowac.
Tam to moze nie, ale dziadek walczyl w Afryce w AK :mrgreen: :lol: .XeviL:
EL nino a moze masz jakis przodkow w Ku–Klux_Klanie :lol: (joke)
heh moje pierwsze odczucie po przeczytaniu tego postu bylo podobne do EL NINO ale po chwili emocje opadły i zostały tylko wyrazy współczucia wobec.... klawiatury :twisted:
PS. Doktor chociaź czysci klawiature w przeciwieństwie np do mnie :twisted:
PS. Doktor chociaź czysci klawiature w przeciwieństwie np do mnie :twisted:
To ja Doktor X tylko wczesniej mnie nuie zalogowalo.
XeviL widze ze tolerancja nie jest Ci obca.
Pozdrawiam!!
XeviL widze ze tolerancja nie jest Ci obca.
Pozdrawiam!!
Anonymous:
XeviL:
El nino to nie jest twoja sprawa co robi kolego poza forumXP. Interesuj sie tylko tym czy ie narusza regulaminu. Nie obraza nikogo ani nie lamie prawa taka informacja wiec daj mu spokoj. Jak go nie lubisz bo napisal ze pali trawke i fryta to nie oznacza ze masz go dyskryminowac.
Swieta slowa.
Gosciu moze bys sie przedstawil?? Lubie wiedziec u kogo mam poparcie :P
XeviL:
El nino to nie jest twoja sprawa co robi kolego poza forumXP. Interesuj sie tylko tym czy ie narusza regulaminu. Nie obraza nikogo ani nie lamie prawa taka informacja wiec daj mu spokoj. Jak go nie lubisz bo napisal ze pali trawke i fryta to nie oznacza ze masz go dyskryminowac.
Swieta slowa.
PS. EL nino a moze masz jakis przodkow w Ku–Klux_Klanie :lol: (joke)
PS. EL nino a moze masz jakis przodkow w Ku–Klux_Klanie :lol: (joke)
ok, "wisi mi to" to moze nie najlepiej ujete slowa, mialem na mysli kompletny brak przejecia sie twoja opinia na moj temat,a co do konfliktow to dokladnie sam wiesz jak na forum zachowujesz sie w stosunku co do niektorych uzytkownikow.
I to ze jestes Adminem nie oznacza wcale ze masz prawo do ktytykowania stylu zycia innych osob oraz potepiania zachowan, ktore w/g ciebie sa naganne.
Pozdrawiam!
I to ze jestes Adminem nie oznacza wcale ze masz prawo do ktytykowania stylu zycia innych osob oraz potepiania zachowan, ktore w/g ciebie sa naganne.
Pozdrawiam!
... jak i rowniez nie kolko hodowcow trawy, czy tez konsumentow wszelakiego gowna.Doktor X:
To jest ForumXP a nie jakis tam monar ...
... i proba pokazania z jakim to luzakiem mamy do czynienia. Ja mam na takich ludzi inne okreslenia, ale to jest forum publiczne i nie bede tutaj miesem rzucal.Doktor X:
EL NINO moj post to bylo poprostu stwierdzenie ...
Powtorze tylko Twoje slowa:Doktor X:
nawiasem mowiac EL NINO jeste bardzo konfliktowy
Doktor X:
Kompletnie wisi mi to jak mnie odbierasz...
... jak i rowniez nie kolko hodowcow trawy, czy tez konsumentow wszelakiego gowna.Doktor X:
To jest ForumXP a nie jakis tam monar ...
... i proba pokazania z jakim to luzakiem mamy do czynienia. Ja mam na takich ludzi inne okreslenia, ale to jest forum publiczne i nie bede tutaj miesem rzucal.Doktor X:
EL NINO moj post to bylo poprostu stwierdzenie ...
Powtorze tylko Twoje slowa:Doktor X:
nawiasem mowiac EL NINO jeste bardzo konfliktowy
Doktor X:
EL NINO moj post to bylo poprostu stwierdzenie a nie jakies tam proby urosniecia w czyis oczach!
To jest ForumXP a nie jakis tam monar wiec tego typu komentarze zachowaj dla siebie.
(nawiasem mowiac EL NINO jeste bardzo konfliktowy)
Pozdrawiam!
To jest ForumXP a nie jakis tam monar wiec tego typu komentarze zachowaj dla siebie.
(nawiasem mowiac EL NINO jeste bardzo konfliktowy)
Pozdrawiam!
A czemu ma sie tak mu wydawac. Poprostu napisal. Nie czepiaj sie go. Dopuki psuje zycie tylko sobie to nie ma potrzeby sei od niego izolowac i nasmiewac. gorzej jak bedzie ludzi zachecal.
PS. Sam nie pale/wciągam/wstrzykuje/sse/polykam narkotykow. 8)
PS. Sam nie pale/wciągam/wstrzykuje/sse/polykam narkotykow. 8)
Pewnie Ci sie wydaje, ze urosles po tym poscie w naszych oczach ? Jaki to jestes wspanialy jaracz i luzak ? Nie badz smieszny chlopie.Doktor X:
ostatnio nawet jak skreta robilem to troche towaru mi sie wysypalo,juz nie wwspomne o speedzi ...
a ja klawiature czyszcze raz w miesiacu ! wszystko mi juz sie na nia wylalo i wysypalo!
piwo,sos do pizzy,czipsy itp .ostatnio nawet jak skreta robilem to troche towaru mi sie wysypalo,juz nie wwspomne o speedzi jak mam dluzsze nocki przy kompie...
Taki los klawiatury...
piwo,sos do pizzy,czipsy itp .ostatnio nawet jak skreta robilem to troche towaru mi sie wysypalo,juz nie wwspomne o speedzi jak mam dluzsze nocki przy kompie...
Taki los klawiatury...
do pralki z nia na 90 stopni a potem max wirowanie :twisted: 8) :wink: bedzie jak nowa a tak serio widzialem kiedys w tv klawiature ktora mozna prac i wykrecac nie powiedzieli z czego to bylo zrobione ale wygladalo bajera ja nad swoja mam stolowke :D zreszta majatek klawiatura 10–20 zl co 3 miechy zmienie i mam zawsze czysta i nowa
Smash:
no tak ale miało być jeszcze szybko:D
Jak ma być szybko to odwróć i stuknij kilkarazy w "plecy" to ci sie te okruchy z chleba wysypią :mrgreen:
Nie no kurz owszem, ale inne pieroństwo to nawet jakby chciało to by się nie przecisnęło. Małe prześwity między klawiszami załatwiają sprawę, nie mówiąc juź o tym, źe bardzo źadko ma okazję spaść na klawiaturę coś innego niź kurz.
Jest mozliwe.Klawiatura w foli.
ale niemozliwym jest aby nic do klawiatury sie nie dostalo. obojetnie czy to kurz czy inne pieronstwo.SLAY3R:
Nie uźywam rękawiczek jak chirurg. Po prostu często myję ręce :wink: , nie jem i nie piję róźnych płynów siedząc przy kompie :P
Nie uźywam rękawiczek jak chirurg. Po prostu często myję ręce :wink: , nie jem i nie piję róźnych płynów siedząc przy kompie :P
a ty co ? w bialych rekawiczkach klikasz ? jak chirurg ? nie wierze :twisted: :lol:SLAY3R:
gieras:
po dluzszym czxasie wszystko w srodku jest tluste
Widać kto nie myje rąk po jedzeniu, wizycie w wc itp, itd. :P