Czyszczenie rejestru

Czy moźe mi ktos polecić jakiś dobry program do czyszczenia rejestru. Najlepiej jak by sam kasował błędne, nieuźywane i inne wpisy z rejestru. Specjalnie to sie nie znam na rejestre dlatego bym prosił o taki co nie spowoduje problemów z systemem. Z góry dziekuje :wink: 8)

Odpowiedzi: 4

Powiem tak uźywam Reg cleanra juz ponad rok .
Co tydzień robię poźądki w systemie i jeszce nie zdarzyło się bym miał jakieś kłopoty z usuniętymi wpisami.
po zatym polecam program EasyCleaner czyści rejestr,niepotrzebne pliki i ma wiele przydatnych funkcjii
roman1
Dodano
20.01.2006 17:44:48
rejest mozesz czyscic tez tym jv16 power tools jest freeware i po polsku
do pobrania tu http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=178&t=29
i krotka instrukcja skoro nie bardzo sie na tym znasz wchodzisz do programu/opcje rejestru/narzedzia/czyszczenie rejestru/i odpalasz kontynuuj/start/czekasz okolo kilku minut program wyszukuje wpisy/teraz sortuj wg koloru ikon/pozycje ktorych usuniecie powinno byc bezpieczne(program wybierze automatycznie wpisy ktore mozna wykasowac z rejestru)/wybierz/wybor specjalny/pozycje ktore mozna bezpiecznie usunac – program wybierze tylko wpisy z zielonym swiatlem(bezpieczne do usuniecia)/i na koniec /usun/ i to by bylo na tyle,chyba nie takie trudne nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zaczki
Dodano
18.01.2006 23:35:46
damiancore:
blade_22:
...Specjalnie to sie nie znam na rejestre...
Jeźeli tak jest, ja polecam nie uźywanie tego typu programów.

RegCleaner

Myśle źe to dobra rada.

Jeśli ją zignorujesz to moge polecić RegSeeker.

:wink: Pozdro.
moohomor
Dodano
18.01.2006 18:55:00
blade_22:
...Specjalnie to sie nie znam na rejestre...
Jeźeli tak jest, ja polecam nie uźywanie tego typu programów.

RegCleaner
damiancore
Dodano
18.01.2006 17:16:42
blade_22
Dodano:
18.01.2006 17:11:46
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1