Czyszczenie rejestru
Jaki polecacie program do czyszczenia rejestru pod Win Xp Pro???
Odpowiedzi: 15
wersja 1.1 jv power tools jest spox i elegancko mi czyści kompa.
W połaczeniu z tweak xp pro i norton system works mam zawsze kompa w niezłym stanie :)
W połaczeniu z tweak xp pro i norton system works mam zawsze kompa w niezłym stanie :)
:oops: patrzylem wszedzie tylko nie tam :oops: nawet na stronie producenta.... thxaligator:
podajcie mi linka do programu system mechanik ale w wersji 3.7 bo wszystkie ktore znajduje niby sa so 3.7 a sciag mi sie 4
gieras:jv 16 PowerTools.. aligatorku masz odmienne zdanie ?? ja go uzywam i nic mi sie jeszcze nie stalo z systemem
Hi :) , czyźbyś się pomylił :?: aligator jak czytam,nic nie pisał o jv16 PT. Pisałem ja, źe odradzam.
Że ty go uźywasz,to nie znaczy,źe 99,99% innych ma to robić i ryzykować utratę kluczy rej sys przez freewarowy niedopracowany program.
I dopiero byłby hip–hoop :!: :D .
Ale,pozdrawiam i tak :D :D
jv 16 PowerTools.. aligatorku masz odmienne zdanie ?? ja go uzywam i nic mi sie jeszcze nie stalo z systemem
jv 16 PowerTools.. aligatorku masz odmienne zdanie ?? ja go uzywam i nic mi sie jeszcze nie stalo z systemem
Z racji jako takiego doświadczenia,polecam 2 progr.:
1/System Mechanic 3.7 h
2/RegCleaner 1.4
Nie polecam jv16 PowerTools
:)
1/System Mechanic 3.7 h
2/RegCleaner 1.4
Z racji jako takiego doświadczenia,polecam 2 progr.:
1/System Mechanic 3.7 h
2/RegCleaner 1.4
1/System Mechanic 3.7 h
2/RegCleaner 1.4
System Mechanic
System Mechanic
System Mechanic. www.iolo.com
RegCleaner jest dobry ale dla najlepsze efekty daje Regedit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Strona 1 / 1