Czyszczenie Historii
Mam dziwny problem. Jak usuwam historie odwiedzonych stron www w IE to się nie usuwa i cały czas moźna sprawdzić jakie strony odwiedzałem. Co moźna na to poradzić?
Odpowiedzi: 11
Miałem ten sam problem. Wczoraj czyściłem w opcjach internetowych historię a po zamknięciu IE i ponownym otworzeniu były usuwane wpisy (tak samo po wyłączeniu i włączeniu komputera) ale dzisiaj wieczorem włączyłem, kasuję historię, zamykam IE, otwieram i nie ma wpisów??? Ale niedawno czytałem w jednym z poradników źe historia odwiedzanych stron zapisuje się w rejestrze. I źeczywiście sprawdzałem tak było. Ale teraz zapowniałem jaki to ciąg klucza. Moźe ktoś wie jaki to klucz...gdzie to jest w rejestrze :?:
http://www.it–faq.pl/topfaq.asp?id=595
Jak ma cie norton system works tojak wejdziecie do glownego okna, dacie zakladke "web tools" to w srodkowym oknie pojawi wam sie przycisk "Begin Quick Clean" jak zapuscicie ta funkcje to usunie wam ona m.in. Historie, cookies, stare URl i nietylko, tyle ze ja po usunieciu cookies zawsze po wejsciu na forum musze logowac sie od nowa tzn zawsze mam zaznaczona opcje "loguj przy kazdej wizycie" i po usunieciu cookies musze to zaznaczac jeszcze raz
Nie wiem czemu co i jak poniewarz nic nie zmieniałem a samo mu przeszło i juź się kasuje ta historia. A WinDoctor poza złymi skrótami i tym podobnymi problemami nic nie znalazł.
tire:Myślę,źe Norton System Works>WinDoctor oraz QuickClean powinny pomóc rozwiązać twoje problemy.
Nie bardzo mogę zrozumieć o co chodzi :idea: :?: Jak moźna polecać komuś program, który się wcześniej oszkalowało http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6977&highlight=quickclean ? Nie wiem w końcu czy jest on dobry czy gówniany ? Uźywać, czy nie uźywać ? Gubię się trochę przy niektórych wypowiedziach i ocenach programów...
Ihasan:Mam dziwny problem. Jak usuwam historie odwiedzonych stron www w IE to się nie usuwa i cały czas moźna sprawdzić jakie strony odwiedzałem. Co moźna na to poradzić?
tym sie nie przejmuj ,chyba to tak działa .Nie musisz wyrzucać wszystkiego pojedyńczo ,wystarczy źe w opjach internetowych klikniesz usuń historie
ale nie jeden raz od dwóch do czterech razy powinno wystarczyć z resztą zwróć uwagę na to jak długo myśli komputer
pozdrowienia
Pewnie niedługo to nastąpi.......... :D
Teź prawda. Mam go u siebie i w ogóle o nim zapomniałem. No widzisz tire, co by było gdyby Ciebie nie było. :lol:
Myślę,źe Norton System Works>WinDoctor oraz QuickClean powinny pomóc rozwiązać twoje problemy.
Nieprawda, źe nie da się powiedzieć. Miałem to kiedyś, po prostu wywalałem pojedynczo. Z czasem się naprawiło.
Albo wejdź: 'C:Documents and Settings azwauzytkownikaUstawienia lokalneHistoria' i stamtad wywalaj (nie musisz pojedynczo)
Albo wejdź: 'C:Documents and Settings azwauzytkownikaUstawienia lokalneHistoria' i stamtad wywalaj (nie musisz pojedynczo)
Takie błędy zdarzają sie b. źadko... Coś masz nie tak z Windowsem, poprostu coś jest skopane i nie da sie powiedzieć jak moźna temu zaradzić ;–)
– – – –
Masz jakies problemy ze sprzętem?
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good
– – – –
– – – –
Masz jakies problemy ze sprzętem?
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good
– – – –
Strona 1 / 1
A ja zapytam czy jest program który wyczyści historie po każdym zamknieciu systemu? XP Tuning ma taka opcje ale u mnie nie czyści.
Szukaj czegoś w rodzaju <span id="intelliTxt">SecretMaker, być może CCleaner ma taka opcję.<br />Pełno tego typu programów, jak dobrze poszukasz może dorwiesz coś freeware.<br /></span>
<p>Czy nie lepiej, zamiast zawracać sobie głowę, szukaniem freeware'owych programów udostępniających możliwość czyszczenia historii przy zamykaniu systemu czy też problemami z całkowitym usunięciem jej wpisów, zainstalować Mozillę Firefox i mieć święty spokój?</p><p>Ale to tylko moje skromne zdanie :-) </p><p> </p>