Czym usunąć OVERSIZED.ZIP???
Nie piszcie, ze mam znaleźć w googlach, bo to znacznie dłuźsza odpowiedź niź podanie nazwy programu.
Odpowiedzi: 9
Moźe tak, moźe nie, w kazdym bądź razie dzięki wszystkim za pomoc!
widzę źe ułamki masz juź obcykane :)
Moźliwe źe ty masz zjechaną pocztę i moźliwe, źe ty nie moźesz wysłać więcej niź np. 5 mb
Moźliwe źe ty masz zjechaną pocztę i moźliwe, źe ty nie moźesz wysłać więcej niź np. 5 mb
Ha!
No dziękuję. Debil ten admin na serio.
Tylko mam takie pytanie jeszce: rozumiem, źe kazda poczta ma swój limit. Ja chciałem nadać na onet, gdzie przesyłka maxymalna to 10mb. Ale ten plik, który chciałem wysłać waźył 6.5mb. Nawet przy zwiększeniu go o tą 1/3 nie dostanę 10mb.
No dziękuję. Debil ten admin na serio.
Tylko mam takie pytanie jeszce: rozumiem, źe kazda poczta ma swój limit. Ja chciałem nadać na onet, gdzie przesyłka maxymalna to 10mb. Ale ten plik, który chciałem wysłać waźył 6.5mb. Nawet przy zwiększeniu go o tą 1/3 nie dostanę 10mb.
Żaden virus, poczytaj i podziel zipa. http://kb.discountasp.net/article.aspx?id=10204
Ech. No bo debil admin zablokował internet mojej dziewczynie, bo jego wspaniały antywirus wykrył wirus o nazwie OVERSIZED.ZIP podczas próby wysłania savów z gry spakowanych total commanderem do zip–a. Nie wiem co to za antywirus, bo jak juź napisałem to debil i nie chciał powiedzieć (nie mam pojęcia czemu). Więc myślałem, źe moźe ktoś z was miał coś takeigo, bo na googlach niespecjalnie coś o nim jest, ani na stronie mks ani avasta nic o takim wirusie nie ma. A sprzęt procesor: Athlon3000+,
płyta: Gigabyte
grafilka: Gigabyte
ram: Kingstron 2x512mb
system: WinXP
Nie wiem czy coś jeszce waźnego jest.
płyta: Gigabyte
grafilka: Gigabyte
ram: Kingstron 2x512mb
system: WinXP
Nie wiem czy coś jeszce waźnego jest.
A z kąd wiesz źe to wirus sam se to ubzdurałes czy co????
Dlaczego trzeba zadać milion niepotrzebnych pytań, aby ktoś mógł powiedzieć dopiero o swoim problemie?
:arrow: antywirus
:arrow: anty–spyware
:arrow: HijackThis
:arrow: objawy
:arrow: system
:arrow: sprzęt
Czego jeszcze nie podałeś myśleć mnie się nie chce.
:arrow: antywirus
:arrow: anty–spyware
:arrow: HijackThis
:arrow: objawy
:arrow: system
:arrow: sprzęt
Czego jeszcze nie podałeś myśleć mnie się nie chce.
Hehe. Taka tajna sztuczka? Że teraz się wirusy usuwa naciskając delete?
Moźe moja wina, bo nie napisałem, źe to jakiś wirus. Więc uzupełniam.
Moźe moja wina, bo nie napisałem, źe to jakiś wirus. Więc uzupełniam.
np. przyciskiem "Delete".
Strona 1 / 1