Czym sie rozni GTA 3 od GTA Vice City ??

witam mam pytanko Czym sie rozni GTA 3 od GTA Vice City ?? a no bo mam obecnie vice city ale chialbym pograc w gta 3 czy to duza roznica czy praktycznie to samo ??

pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

Zygo:
GTA VC ma motorki samoloty łodzie akcja toczy sie w innym mieście i jak dla mnie to o wiele ładniej wszystko wygląda giera godna polecenia

Przeczytałeś w ogóle post otwierający :?:

Co do porównania, to róźnic wielu między 3 i VC nie ma. Jeśli podobało Ci się to drugie i chcesz wydać pieniądze na poprzedniczkę, to się nie zawiedziesz, bo wiele rzeczy będzie podobnych z tym co jest w VC. Szczegóły w poście Maxima.
Pawek
Dodano
23.04.2004 17:20:03
GTA VC ma motorki samoloty łodzie akcja toczy sie w innym mieście i jak dla mnie to o wiele ładniej wszystko wygląda giera godna polecenia
Zygo
Dodano
23.04.2004 17:07:13
generalnie wg mnie GTAVC jest bardziej kolorowa gra... GTA3 wydaje sie bardziej realistyczna. misje w obu sa ciekawe [w GTA3 wykonujac misje dla włoskiej mafii czułem sie jak jakis Soprano] :D:D:D GTAVC jest jednak gra bardziej rozbudowaną... poza tym w GTA3 nie ma motocykli... ale mimo wszystko polecam... abecadlo GTA trzeba znać całe – więc zachęcam do gry!!!! pozdrawiam!!!!
MaximBoskov
Dodano
23.04.2004 02:14:27
Rysiek80
Dodano:
23.04.2004 01:56:55
Komentarzy:
3
Strona 2 / 2