Czym sie rozni GTA 3 od GTA Vice City ??
witam mam pytanko Czym sie rozni GTA 3 od GTA Vice City ?? a no bo mam obecnie vice city ale chialbym pograc w gta 3 czy to duza roznica czy praktycznie to samo ??
pozdrawiam
pozdrawiam
Odpowiedzi: 20
Gta 3 róźni się od vice city interfejsem, róźnymi brykami, broniami i miejscem akcji i czasem akcji, a tak to wszystko to samo co w 3 8) 8) 8) 8)Trójka jest napewno łatwiejsza :mrgreen:
Tmek______–:
3 od Vice city niczym prawie sie nie róźni.
W Vice City sa motory , a w gta 3 nie ma.
Gdyby wszyscy wgrayzali sie w gry tak jak Ty to swiat skonczyl by sie na warcabach i bierkach (nawet nie elektrycznych) :lol:
mialem gta 1 , 2 ,3 , Vice City.
ja teraz mam gta3 ale znudziły mi sie te misje. teraz wolałbym pograć w VC i polatać samolotem albo helikopterkiem :D ale obie gry dają rade
OOO jak dla mnie to VC jest o wiele lepsze niź GTA3 a na lepszym kompie napewno by sie lepiej grało w VC tak bez przycinki itd
a wiec pozyczylem od koelsia gta 3 i powiem ze faktycznir juz na poczatku gry czuc jakis taki klimat ktorego brakuje w VC grafika podobna acz na moim padlinozernym kompie w gta3 nie dalo sie grac gta vc chodzi jak cie moge jak tylko zmienie kompa napewno bede gral w gta3 a vc pojdzie w zapomnienie
Mi gdzieś przejście tej misji zajęło ok. 5 dni... :lol:
hmmmmmmmmmm.... właśnie wyczuć... ja jak narazie tyle razy przyfasoliłem w beton ta awionetka, ze sił mi brak... ale do wytrwałych świat nalezy... meybe someday... somewhere... :D:D:D
Taa... ja teź miałem z tym problemy... cięźko mi było sterować – naleźy się rozpędzić... i sterować 6 i 9 :D Z czasem powinno Ci się udać.. :wink:
Jasne ze sa trzeba wyczuc samolot i mniej wiecej opracowac sobie droge przelotu.
a przeszedł ktoś w VICECITY misje która jest do wykonania w "STUDIO FILMOWYM" o nazwie DILDODODO ???? Ta z rozrzucaniem z samolotu ulotek, startując z wody... ja za ch*****a nie mogłem... :D:D:D start miałem opanowany... ale później te lawirowanie między budynkami i nurkowanie w te punkciki... nie wyrabiałem najczęsciej :D są jakieś sposoby na to "paskudztwo"...
Sorki ale edytowalem swojego posta zanim sie dopisales :oops:
Zibi:theboss78:niektore karty graficzne nieradzily sobie z menu i poptrzebny byl patch.
A myslalem ze ten blad wystepowal po zainstalowaniu GTA 3 na systemie Windows XP. Dziwna sprawa, bo jak instalowalem ta gre na 98 to chodzila pieknie bez patcha a przeciez karta grafiki byla ta sama 8)
Masz racje.Oczywiscie ze to przez XP.
theboss78:niektore karty graficzne nieradzily sobie z menu i poptrzebny byl patch.
A myslalem ze ten blad wystepowal po zainstalowaniu GTA 3 na systemie Windows XP. Dziwna sprawa, bo jak instalowalem ta gre na 98 to chodzila pieknie bez patcha a przeciez karta grafiki byla ta sama 8)
Wracajac do tematu to ja osobiscie bardziej stawian na GTA3 – wnosila cos nowego, nie moglem oderwac sie od monitora, no i w tej grze naprawde czulo sie klimat. GTAVC to mozna powiedziec odgrzewany produkt ktory niczego nowego nie wniosl. Tak wiec polecam jak najbardziej 3. Pozdrawiam.
GTA 3 bylo jakas innowacja bo przecie jest w 3D a poprzednie jak pamietamy bylo w 2D.
Mialo pare bledow takich jak np. niektore karty graficzne nieradzily sobie z menu i poptrzebny byl patch.
Ogolnie jest swietna i jak dla mnie misje sa ciekawsze jest tylko mala niedogodnosc wystepuje tam stadion na ktory niestety nie mozna wejsc jak dobrze pamietam.
Mialo pare bledow takich jak np. niektore karty graficzne nieradzily sobie z menu i poptrzebny byl patch.
Ogolnie jest swietna i jak dla mnie misje sa ciekawsze jest tylko mala niedogodnosc wystepuje tam stadion na ktory niestety nie mozna wejsc jak dobrze pamietam.
Zygo:Krzychooo:Pawek:
Przeczytałeś w ogóle post otwierający :?:
Tak się zastanawiam Pawek co Ci niepasuje w odpowiedzi Zyga :?:
Przecieź napisał, no nie?
A co do GTA VC to jest fajniejsze radio w samochodzie ( niz w GTA 3 ) 8) :wink:
No właśnie Pawek napisałem to czego nie ma w GTA3 nie rozumiem po co te upomnienie
ps. dzięki Krzychooo za wstawienie :wink: :lol:
NO WŁAŚNIE NAPISAŁEŚ, co jest W VC i jeszcze na koniec ją poleciłeś... A mowa jest o GTA 3. Kolega juź ma VC. Nie widzisz róźnicy :?: Skupiłeś się nie na tej grze co potrzeba i to co napisałeś zapewne jest wiadome koledze pytającemu. O GTA 3 w Twoim poście nie ma słowa...
Ale luz... Tylko mnie denerwuje troszeczkę taka ignorancja. :wink:
MaximBoskov:fakt... radyjka są lepsze :D:D:D {Misio Jackson nawet jest} :wink: coolowe lata 80te!!! Kaźdy coś znajdzie dla Siebie :D
I ta wielka plaza ktora mozna sobie pojezdzic. :D
Krzychooo:Pawek:
No właśnie Pawek napisałem to czego nie ma w GTA3 nie rozumiem po co te upomnienie
ps. dzięki Krzychooo za wstawienie :wink: :lol:
fakt... radyjka są lepsze :D:D:D {Misio Jackson nawet jest} :wink: coolowe lata 80te!!! Kaźdy coś znajdzie dla Siebie :D
Pawek: