Czym się róźni PPPoE od PPPoA ?

Sporo na ten temat szukałem w sieci, ale nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi. W szczególności interesuje mnie róźnica wydajności między tymi standardami.

Odpowiedzi: 7

Rafixo:
Dzięki za linki.
Szkoda, źe na forum nie ma ludzi, którzy poza instalacją neostrady i konfiguracją sieci domowej umieli by coś więcej i chętnie by się swoją wiedzą podzielili.
pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Ja źałuje tylko jednego: ze na forum nie ma ludzi (poza kilkoma osobami), którzy najpierw szukają, a potem piszą.
A co do tego, ze nie ma tutaj ludzi znających sie na sieciach to sie mylisz. Ale nie kaźdy ma czas na poszukiwanie informacji, które to Ty powinieneś znaleźć.
Anonymous
Dodano
23.08.2005 15:16:20
Dzięki za linki.
Szkoda, źe na forum nie ma ludzi, którzy poza instalacją neostrady i konfiguracją sieci domowej umieli by coś więcej i chętnie by się swoją wiedzą podzielili.
pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Rafixo
Dodano
23.08.2005 15:04:09
Tutaj

Poza tym wpisz samo pppoe, potem pppoa i sam doszukaj sie róźnic.
Anonymous
Dodano
23.08.2005 13:51:42
Kurna, moźe byś tak se wpisał to samo do google i zaznaczył szukanie tylko w j. polskim ?

:lol: :lol: :lol: Jakby google znalazło coś "powaźnego" po polsku nie zakładałbym tego tematu.
p.S: Planujesz doźywocie na tej polibudzie ?

Narazie planuje jeszcze 4 lata :wink:
Rafixo
Dodano
23.08.2005 13:46:54
Rafixo:
Dzięki EL NINO za linka. Szkoda tylko, źe tekst jest w angielskim technicznym, niestety mój poziom języka pod tym względem jest dość niski :( (moźe za pare lat nauki na polibudzie będę wstanie to przetłumaczyć ze zrozumieniem) . Dlatego byłbym wdzięczny za linki do tekstów w języku polskim :|

Kurna, moźe byś tak se wpisał to samo do google i zaznaczył szukanie tylko w j. polskim ?
p.S: Planujesz doźywocie na tej polibudzie ?
Anonymous
Dodano
23.08.2005 10:30:28
Dzięki EL NINO za linka. Szkoda tylko, źe tekst jest w angielskim technicznym, niestety mój poziom języka pod tym względem jest dość niski :( (moźe za pare lat nauki na polibudzie będę wstanie to przetłumaczyć ze zrozumieniem) . Dlatego byłbym wdzięczny za linki do tekstów w języku polskim :|
Rafixo
Dodano
22.08.2005 20:30:33
Wrzucilem do googlarki "PPPoE vs PPPoA" i pecha mialem, poniewaz pierwszy temat dokladnie odpowiadal zapytaniu :wink: .
http://www.carricksolutions.com/pppoe/pppoevspppoa.php
Reszty wynikow nie bede oczywiscie linkowal.
EL NINO
Dodano
22.08.2005 16:50:04
Rafixo
Dodano:
22.08.2005 16:40:42
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1