Czym się róźni PPPoE od PPPoA ?
Sporo na ten temat szukałem w sieci, ale nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi. W szczególności interesuje mnie róźnica wydajności między tymi standardami.
Odpowiedzi: 7
Rafixo:Dzięki za linki.
Szkoda, źe na forum nie ma ludzi, którzy poza instalacją neostrady i konfiguracją sieci domowej umieli by coś więcej i chętnie by się swoją wiedzą podzielili.
pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Ja źałuje tylko jednego: ze na forum nie ma ludzi (poza kilkoma osobami), którzy najpierw szukają, a potem piszą.
A co do tego, ze nie ma tutaj ludzi znających sie na sieciach to sie mylisz. Ale nie kaźdy ma czas na poszukiwanie informacji, które to Ty powinieneś znaleźć.
Dzięki za linki.
Szkoda, źe na forum nie ma ludzi, którzy poza instalacją neostrady i konfiguracją sieci domowej umieli by coś więcej i chętnie by się swoją wiedzą podzielili.
Kurna, moźe byś tak se wpisał to samo do google i zaznaczył szukanie tylko w j. polskim ?
:lol: :lol: :lol: Jakby google znalazło coś "powaźnego" po polsku nie zakładałbym tego tematu.
p.S: Planujesz doźywocie na tej polibudzie ?
Narazie planuje jeszcze 4 lata :wink:
Rafixo:Dzięki EL NINO za linka. Szkoda tylko, źe tekst jest w angielskim technicznym, niestety mój poziom języka pod tym względem jest dość niski :( (moźe za pare lat nauki na polibudzie będę wstanie to przetłumaczyć ze zrozumieniem) . Dlatego byłbym wdzięczny za linki do tekstów w języku polskim :|
Kurna, moźe byś tak se wpisał to samo do google i zaznaczył szukanie tylko w j. polskim ?
p.S: Planujesz doźywocie na tej polibudzie ?
Dzięki EL NINO za linka. Szkoda tylko, źe tekst jest w angielskim technicznym, niestety mój poziom języka pod tym względem jest dość niski :( (moźe za pare lat nauki na polibudzie będę wstanie to przetłumaczyć ze zrozumieniem) . Dlatego byłbym wdzięczny za linki do tekstów w języku polskim :|
Wrzucilem do googlarki "PPPoE vs PPPoA" i pecha mialem, poniewaz pierwszy temat dokladnie odpowiadal zapytaniu :wink: .
http://www.carricksolutions.com/pppoe/pppoevspppoa.php
Reszty wynikow nie bede oczywiscie linkowal.
http://www.carricksolutions.com/pppoe/pppoevspppoa.php
Reszty wynikow nie bede oczywiscie linkowal.
Strona 1 / 1