Czym rozpakować SFX CAB Archiwum ??
Witam.
Mam takie pytanie. Mam plik o rozszezeniu *.exe i jest on spakowany SFX CAB. Tyle się juz ruznego rodzaju programów pakujących oinstalowałem źe juz niemam sił. Mozecie mi pomóc. Z góry THX.
Mam takie pytanie. Mam plik o rozszezeniu *.exe i jest on spakowany SFX CAB. Tyle się juz ruznego rodzaju programów pakujących oinstalowałem źe juz niemam sił. Mozecie mi pomóc. Z góry THX.
Odpowiedzi: 6
Z biegiem czasu wydaje mi się źe właśnie tak jest źe po prostu archiwum jest uszkodzone :cry: A najgorsze jest to źe jak juz jakoś mi sie uda cudem je rozpakować to cała rozpakowana zawartość zajmuje 5,37MB a archiwum na 274MB :x
W załączniku dodaje zdjęcie.
W załączniku dodaje zdjęcie.
AA jesteś pewny, źe się poprawnie ściągnęło ?? Bo moźe po prostu archiwum jest uszkodzone ...
Dzieki spiderko za info ale juź tą metodą prubowałem :( Wyskakuje mi wtedy "Program za duźy do umieszczenia w pamięci" A tak na marginesie jest to gra Monooly3.exe (274Mb) pod adresem : http://cevreforum.btsoftware.net/uploads/beren/setup.exe (mam nadzieje źe nikt mnie za tego linka nie pogoni :lol: )
Moźe spod dosa go spróbować uruchomić, polecenie "cmd" w 'Uruchom...'
Winrar'em prubowałem i Winzip'em tez :( A jak na niego 2 razy klikne to mrygnie mi tylko szybciukto czarne okno (takie dodowskie)i tyle go widziałem.
A jak klikniesz na niego dwa razy to się nie rozpakuje ?? Winrarem próbowałeś ??
Strona 1 / 1