Czym otwierać pliki o rozrzeźeniu *.max
Mam plik który ma rozrzeźenie *.max wiem źe to plik z programu 3D Studio max ale go nie mam czy jet jakiś plugin np. do ACDSee aby go otworzyć mam ACDsee 7.0 ale go nie otwiera no moźe w czymś innym DZIĘKI ZA POMOC :lol:
Odpowiedzi: 6
Dzieki za odpowiedz Rebe juz wszystko wiem, i sorry za ten niepotrzebny post :(
Wiemy . I Ty teź będziesz wiedział jeźeli w http://www.centrumxp.pl/forum/search.php "cbr" wklepiesz
To ja dorzuce swoje trzy grosze :P a nie wiecie czym mozna otworzyc plik o roszezeniu "cbr"??? z gory dzeki za odpowiedz.
popo601::( czy ktoś jest w stanie mi pomuc w łatwy sposób no nie mówcie źe nie mieliście doczynienia z plikami *.max napewno jest jakaś wtyczka do ACDSee
Plik: PPPAGEVW.EXE. Teź schwytał przez Widok Strony Visioneer. Jeźeli zostałeś wysłany obrazem od kogoś w tym formacie, spróbować uźywanie widza. Jeźeli to nie pracuje, poniewaź pytasz ich do resend obrazowi w formacie moźesz oglądnąć.
:( czy ktoś jest w stanie mi pomuc w łatwy sposób no nie mówcie źe nie mieliście doczynienia z plikami *.max napewno jest jakaś wtyczka do ACDSee
gusioo jesteś poprostu genialny nie spodziewałem się na tak expresowe odpowiedzi na mój temat. Dzięki za linka super tylko nie bardzo wiem co dalej :( sory źe tak nalegam i chcę iść na łatwiznę ale nie bardzo wiem zo zciągnąć.
Strona 1 / 1