Czym odinstalować Norton Antivirus Corporate

Wiec problem polega na tym iź nie moglem tej aplikacji odinstalowac – wieć uźyłem metody brutal force i jest problem . Wyrzuciłem wszystko co dotyczy Norton Antivirus Corporate z dysku i z rejestru ale gdy chce zainstalowac go na nowo wyskakuje bład : http://www.stargard.mm.pl/~dekrek/Norton.JPG czyli gdzieś coś pozostało.

Nie moge zainstalowć innego programu antywirusowego gdyź kaźdy inny wykrywa Norton Antivirus Corporate i podaje komunikat aby najpierw go odinstalować – źeby nie bylo konfliktu 2 programów antywirusowych. Jak z tego wybrnać ? Jakiego programu uźyć aby posprzatać pozostałości po Norton Antivirus Corporate ?

Odpowiedzi: 2

Ja teź miałem ten problem i trzeba było usunąć folder
Program filesCommon filesSymantec schared .No i potem uźyłem jv16PowerTols usówając w nim z zakładki "programy" wpisy dotyczące symanteca ,potem włączyłem czyszczenie rejestru .Nastepnie uruchomiłem z !płyty! jakiegoś norton system worksa źeby wszystko poukładał .Potem scan diska i sfc w polu starturuchom .Jak usuniesz ten folder Symantec schared to inne aplikacje od symanteca (jeśli masz inne zainstalowane) mogą niedziałać ,ale niema innego wyjścia .
Anonymous
Dodano
08.01.2004 20:04:20
Sprawdz jeszcze raz rejestr, jak i rowniez jakims softem nieprzypisane do niczego biblioteki. Poszukaj na dysku plikow z nazwa "nav*", *nav" i podobnych.

P.S. Przywracanie systemu ?
EL NINO
Dodano
07.01.2004 01:52:53
Dekrek
Dodano:
06.01.2004 23:59:16
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1