Czym moge to zrobic
Zalezy mi aby sciszyc glos spiewany w mp3,chce aby zostala sama muzyka bez spiewu,jest to wykonalne?
2 rzecza jest robienie meny w filmie,mianowicice chodzi mi by bylo mozna zrobic tylko 2 funkcje,by ktos mogl sobie wybrac czy chce ogladac film z napisami(film idzie po angielsku,a drugi zeby mogl ogladac film bez napisow ale z lektorem.Mam juz zrobina sciezke filmowa z lektorem,i bez lektora,ale jak mam to nagrac by ktos se mogl wczasie filmu to zmieniac
2 rzecza jest robienie meny w filmie,mianowicice chodzi mi by bylo mozna zrobic tylko 2 funkcje,by ktos mogl sobie wybrac czy chce ogladac film z napisami(film idzie po angielsku,a drugi zeby mogl ogladac film bez napisow ale z lektorem.Mam juz zrobina sciezke filmowa z lektorem,i bez lektora,ale jak mam to nagrac by ktos se mogl wczasie filmu to zmieniac
Odpowiedzi: 1
lila:Zalezy mi aby sciszyc glos spiewany w mp3,chce aby zostala sama muzyka bez spiewu,jest to wykonalne?
Nie jest to wykonalne, bynajmniej nie w stopniu zadowalającym. Po szczegóły odsyłam do archiwum forum. Niejednokrtonie o tym pisane było.
Strona 1 / 1