czyba bios ??????????????
cze to tak : moj brat to chyba jest dalniak nie wie co robi a robi czyli prawdopodobnie zainstalowal styleXP i powwalal schemat z wirusem i przy wlaczaniu kompa pokazuje mi wybur systemu czyli :: windows XP i windows xp bookscreen czy cus takiego i co mam zrobic ?? pewnie reset biosa?? angry.gif
Odpowiedzi: 8
Rebe:
Ten dział, autor gusioo, temat o boot.ini ( przyklejony ).
to co ja mam zrobic dokładnie ??
W StyleXP po zmianie bootscrena z domyslnego na jakis inny program dodaje wlasnie taka informacje do boot.ini dla bezpieczenstwa. Dlatego masz do wyboru ze standardowym bootscreenem i z tym swoim ktory wstawiles. Jak pisze Rebe trzeba zedytowac boot.inni lub wylaczyc zabezpieczenie, badz dodatkowy bootscrenn w programie StyleXP
Co do wirusa, to w wiekszosci dodatkow sciaganych ze strony themexp.org jest jakis adware, albo spyware....
Co do wirusa, to w wiekszosci dodatkow sciaganych ze strony themexp.org jest jakis adware, albo spyware....
W StyleXP po zmianie bootscrena z domyslnego na jakis inny program dodaje wlasnie taka informacje do boot.ini dla bezpieczenstwa. Dlatego masz do wyboru ze standardowym bootscreenem i z tym swoim ktory wstawiles. Jak pisze Rebe trzeba zedytowac boot.inni lub wylaczyc zabezpieczenie, badz dodatkowy bootscrenn w programie StyleXP
"windows bookscreen,, a wirus to przypuszczam źe jes poniewaź Zawsze jak rozpakowal to ArcaVir się włączał
Chociaź komunikaty mógłbyś dokładnie przepisywać.
A skąd wiesz, źe w systemie jest wirus ?
Chociaź komunikaty mógłbyś dokładnie przepisywać.
Napisz ten tekst jeszcze raz normalnie to moźe ci pomogę bo sie na tym troche znam ale nie potrafie sie rozczytac w twoim pismie :(
Strona 1 / 1