czyba bios ??????????????

cze to tak : moj brat to chyba jest dalniak nie wie co robi a robi czyli prawdopodobnie zainstalowal styleXP i powwalal schemat z wirusem i przy wlaczaniu kompa pokazuje mi wybur systemu czyli :: windows XP i windows xp bookscreen czy cus takiego i co mam zrobic ?? pewnie reset biosa?? angry.gif

Odpowiedzi: 8

Rebe:

Ten dział, autor gusioo, temat o boot.ini ( przyklejony ).

wojtt
Dodano
13.02.2006 16:49:32
to co ja mam zrobic dokładnie ??
ostrov
Dodano
13.02.2006 15:51:28
W StyleXP po zmianie bootscrena z domyslnego na jakis inny program dodaje wlasnie taka informacje do boot.ini dla bezpieczenstwa. Dlatego masz do wyboru ze standardowym bootscreenem i z tym swoim ktory wstawiles. Jak pisze Rebe trzeba zedytowac boot.inni lub wylaczyc zabezpieczenie, badz dodatkowy bootscrenn w programie StyleXP

Co do wirusa, to w wiekszosci dodatkow sciaganych ze strony themexp.org jest jakis adware, albo spyware....
mettal
Dodano
13.02.2006 15:46:07
W StyleXP po zmianie bootscrena z domyslnego na jakis inny program dodaje wlasnie taka informacje do boot.ini dla bezpieczenstwa. Dlatego masz do wyboru ze standardowym bootscreenem i z tym swoim ktory wstawiles. Jak pisze Rebe trzeba zedytowac boot.inni lub wylaczyc zabezpieczenie, badz dodatkowy bootscrenn w programie StyleXP

Co do wirusa, to w wiekszosci dodatkow sciaganych ze strony themexp.org jest jakis adware, albo spyware....
mettal
Dodano
13.02.2006 15:46:07
"windows bookscreen,, a wirus to przypuszczam źe jes poniewaź Zawsze jak rozpakowal to ArcaVir się włączał
ostrov
Dodano
13.02.2006 15:44:39
Chociaź komunikaty mógłbyś dokładnie przepisywać.

A skąd wiesz, źe w systemie jest wirus ?
Rebe
Dodano
13.02.2006 15:40:04
Chociaź komunikaty mógłbyś dokładnie przepisywać.

A skąd wiesz, źe w systemie jest wirus ?
Rebe
Dodano
13.02.2006 15:40:04
Napisz ten tekst jeszcze raz normalnie to moźe ci pomogę bo sie na tym troche znam ale nie potrafie sie rozczytac w twoim pismie :(
XP Pro
Dodano
13.02.2006 15:39:56
ostrov
Dodano:
13.02.2006 15:34:40
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1