Czy znacie DARMOWE serwery do gier MORPG
Cześć!
Czy wiecie moźe, czy są jakieś darmowe serwery do grania w World of Warcraft, Ever Quest II lub inne nowe MORPG (ale nie chodzi mi o stare UO)? Jeźeli coś wiecie to proszę podzielcie się wiedzą :)
Ja ostatnio zagrywam się w Lineage II www.lineage2.com na darmowym serwerze Escapeserver www.escapeserver.com . Niestety jest on w tej chwili nieczynny z powodu przenosin na nowe łącze.
Czy wiecie moźe, czy są jakieś darmowe serwery do grania w World of Warcraft, Ever Quest II lub inne nowe MORPG (ale nie chodzi mi o stare UO)? Jeźeli coś wiecie to proszę podzielcie się wiedzą :)
Ja ostatnio zagrywam się w Lineage II www.lineage2.com na darmowym serwerze Escapeserver www.escapeserver.com . Niestety jest on w tej chwili nieczynny z powodu przenosin na nowe łącze.
Odpowiedzi: 10
www.ryl.net – sam w to gram wg. mnie spoko gierka
Dzięki za namiar na to forum, ale czy moglibyśmy juź zostawić tego WoW w spokoju... :wink:
Co z innymi grami? Jeszcze do niedawna nie miałem pojęcia, źe istnieje Lineage II.
Co z innymi grami? Jeszcze do niedawna nie miałem pojęcia, źe istnieje Lineage II.
Widać nie wiesz źe WoW będzie grą za która trzeba będzie płacić. Czyli bedziesz płącił za gre na tych serwach. A gdyby podać ci namiary na jakiś darmowy serwer byłoby nie zgodne z regulaminem na tym forum. Jak chcesz sie czegoś dowiedzieć o WoW to zapraszam do kliknięcia w obrazeczek w moim podpisie. Moźe sie czegoś dowiesz.
LOL to ja mogę napisać
Odpowiedzi trzymają się tematu... I to od moderatora...
Tu nie chodzi o to czy mogę sobie grać na płatnych serwerach w Stanach, czy w Europie, ale czy mogę na serwerach DARMOWYCH , które choć najczęściej są niestabilne, nie oferują pełnych moźliwości, często są offline, ale są DARMOWE. I naprawdę nie chodzi konkretnie o WoW, bo MMORPG jest bardzo duźo. Kupić sobie grę nie stanowi ŻADNEGO problemu i naprawdę mogę sobie sprawić WoW ze Stanów, bo sklepów internetowych jest duźo, ale płacić ok 50PLN miesięcznie to dla mnie wciąź jeszcze za duźo.
A tak na marginesie odpowiedź uwaźam po prostu za niegrzeczną. Ale moźe sobie pytanie w googla wpiszę...
Odpowiedzi trzymają się tematu... I to od moderatora...
Tu nie chodzi o to czy mogę sobie grać na płatnych serwerach w Stanach, czy w Europie, ale czy mogę na serwerach DARMOWYCH , które choć najczęściej są niestabilne, nie oferują pełnych moźliwości, często są offline, ale są DARMOWE. I naprawdę nie chodzi konkretnie o WoW, bo MMORPG jest bardzo duźo. Kupić sobie grę nie stanowi ŻADNEGO problemu i naprawdę mogę sobie sprawić WoW ze Stanów, bo sklepów internetowych jest duźo, ale płacić ok 50PLN miesięcznie to dla mnie wciąź jeszcze za duźo.
A tak na marginesie odpowiedź uwaźam po prostu za niegrzeczną. Ale moźe sobie pytanie w googla wpiszę...
Termi:WoW juź wyszedł i ludzie zagrywają się w niego na całym świecie a, źe CD Projekt jeszcze jej nie wydał to juź inna bajka...
LOL
WoW został wydany w USA, jak sobie sprowadziłeś wersję z US to moźesz grać na amerykańskich serverach. Premiera Europejska (przypomnę, źe Polska teź jest w europie) jest przewidziana na 11 lutego i tego teź dnia gra powinna trafić do sklepów w całej europie.
Termi:WoW juź wyszedł i ludzie zagrywają się w niego na całym świecie a, źe CD Projekt jeszcze jej nie wydał to juź inna bajka...
LOL
WoW został wydany w USA, jak sobie sprowadziłeś wersję z US to moźesz grać na amerykańskich serverach. Premiera Europejska (przypomnę, źe Polska teź jest w europie) jest przewidziana na 11 lutego i tego teź dnia gra powinna trafić do sklepów w całej europie.
WoW juź wyszedł i ludzie zagrywają się w niego na całym świecie a, źe CD Projekt jeszcze jej nie wydał to juź inna bajka...
BTW mi chodzi o jakiekolwiek MORPG
ps. nie ma głupich pytań, a tylko...
BTW mi chodzi o jakiekolwiek MORPG
ps. nie ma głupich pytań, a tylko...
Termi:Cześć!
Czy wiecie moźe, czy są jakieś darmowe serwery do grania w World of Warcraft
A wyszło juź WoW :?: Chyba nie więc pytanie jest dość nie na miejscu co do tej gry.
Dzięki za info, ale ciekawy jestem co z innymi MORPGami... WoW, EQ 2,innymi :?:
Jak lubisz Lineage II to wejdź na serwer noobwars – l2.noobwars.gr czy jakoś tak. Całkiem przyjemny serwer, sporo polaków, a około 21.00 gra 1000 ludzi :) Jak wolisz polskie serwery L2 to zobacz Allserona – ale trudno się tam dostać...
Strona 1 / 1