Czy znacie DARMOWE serwery do gier MORPG

Cześć!
Czy wiecie moźe, czy są jakieś darmowe serwery do grania w World of Warcraft, Ever Quest II lub inne nowe MORPG (ale nie chodzi mi o stare UO)? Jeźeli coś wiecie to proszę podzielcie się wiedzą :)

Ja ostatnio zagrywam się w Lineage II www.lineage2.com na darmowym serwerze Escapeserver www.escapeserver.com . Niestety jest on w tej chwili nieczynny z powodu przenosin na nowe łącze.

Odpowiedzi: 10

www.ryl.net – sam w to gram wg. mnie spoko gierka
IcY
Dodano
10.01.2005 10:01:31
Dzięki za namiar na to forum, ale czy moglibyśmy juź zostawić tego WoW w spokoju... :wink:
Co z innymi grami? Jeszcze do niedawna nie miałem pojęcia, źe istnieje Lineage II.
Termi
Dodano
08.01.2005 23:54:39
Widać nie wiesz źe WoW będzie grą za która trzeba będzie płacić. Czyli bedziesz płącił za gre na tych serwach. A gdyby podać ci namiary na jakiś darmowy serwer byłoby nie zgodne z regulaminem na tym forum. Jak chcesz sie czegoś dowiedzieć o WoW to zapraszam do kliknięcia w obrazeczek w moim podpisie. Moźe sie czegoś dowiesz.
Zygo
Dodano
08.01.2005 23:03:27
LOL to ja mogę napisać
Odpowiedzi trzymają się tematu... I to od moderatora...
Tu nie chodzi o to czy mogę sobie grać na płatnych serwerach w Stanach, czy w Europie, ale czy mogę na serwerach DARMOWYCH , które choć najczęściej są niestabilne, nie oferują pełnych moźliwości, często są offline, ale są DARMOWE. I naprawdę nie chodzi konkretnie o WoW, bo MMORPG jest bardzo duźo. Kupić sobie grę nie stanowi ŻADNEGO problemu i naprawdę mogę sobie sprawić WoW ze Stanów, bo sklepów internetowych jest duźo, ale płacić ok 50PLN miesięcznie to dla mnie wciąź jeszcze za duźo.
A tak na marginesie odpowiedź uwaźam po prostu za niegrzeczną. Ale moźe sobie pytanie w googla wpiszę...
Termi
Dodano
08.01.2005 21:01:14
Termi:
WoW juź wyszedł i ludzie zagrywają się w niego na całym świecie a, źe CD Projekt jeszcze jej nie wydał to juź inna bajka...

LOL
WoW został wydany w USA, jak sobie sprowadziłeś wersję z US to moźesz grać na amerykańskich serverach. Premiera Europejska (przypomnę, źe Polska teź jest w europie) jest przewidziana na 11 lutego i tego teź dnia gra powinna trafić do sklepów w całej europie.
SLAY3R
Dodano
08.01.2005 20:11:28
Termi:
WoW juź wyszedł i ludzie zagrywają się w niego na całym świecie a, źe CD Projekt jeszcze jej nie wydał to juź inna bajka...

LOL
WoW został wydany w USA, jak sobie sprowadziłeś wersję z US to moźesz grać na amerykańskich serverach. Premiera Europejska (przypomnę, źe Polska teź jest w europie) jest przewidziana na 11 lutego i tego teź dnia gra powinna trafić do sklepów w całej europie.
SLAY3R
Dodano
08.01.2005 20:11:28

BTW mi chodzi o jakiekolwiek MORPG
ps. nie ma głupich pytań, a tylko...
Termi
Dodano
08.01.2005 19:19:39
Termi:
Cześć!
Czy wiecie moźe, czy są jakieś darmowe serwery do grania w World of Warcraft

A wyszło juź WoW :?: Chyba nie więc pytanie jest dość nie na miejscu co do tej gry.
Zygo
Dodano
08.01.2005 18:57:26
Dzięki za info, ale ciekawy jestem co z innymi MORPGami... WoW, EQ 2,innymi :?:
Termi
Dodano
08.01.2005 17:25:20
Jak lubisz Lineage II to wejdź na serwer noobwars – l2.noobwars.gr czy jakoś tak. Całkiem przyjemny serwer, sporo polaków, a około 21.00 gra 1000 ludzi :) Jak wolisz polskie serwery L2 to zobacz Allserona – ale trudno się tam dostać...
Mglisty
Dodano
08.01.2005 13:12:15
Termi
Dodano:
08.01.2005 03:20:24
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1