Czy XPek zamula siec???
moi znajomi z sieci karzą mi przeinstalowac system z XP na 98 bo ich zdaniem maja problemy z połaczeniami sieciowymi ze niby strasznie zamula czy to prawda ???? Nie mam ochoty pozbywac sie xpka gdyz uwzam ze jest lepszy od 98 i pozatym nie po to wywaliłem na niego tyle kasy zeby teraz go zmienac go moim znajomym sie tak wydaje chyba ze ja sie myle ?? prosze o opinie
Odpowiedzi: 5
Czasami zalaczony systemowy firewall z XP powoduje klopoty z otoczeniem sieciowym u innych.
Czasami zalaczony systemowy firewall z XP powoduje klopoty z otoczeniem sieciowym u innych.
Ja mam taki sam problem i teź niewiem co z tym zrobić.
HELP!!!
HELP!!!
Do pewnego stopnia maja racje bo xp lepiej (bardziej wydajnie niz 98) obsluguje protokoly sieciowe dlatego internet na min chodzi szybciej,co moze miec wplyw na lepsze transfery uzyskiwane przez ciebie, a wiadomo lacze nie z gumy,a explorer 6.0 to osobna chistoria.No ale troche przesadaja. Powiedz im ze jak chca mie szybszy internet to niech zrezygnuja z windows 98 sami sie przejda na linuxa ,ten najlepiej obsluguje protokoly sieciowe.A od xp im wara.
Nie widzę związku – a znajomi źartują...
Strona 1 / 1