czy xp jest nie do gier?
mam win xp . Duźo gier takich jak np.vice city zawiesza mi się . komp sam często mi się resetuje podczas grania bez mojego pozwolenia.Zainstalowałem poprawke service pack 1 i komp stał się o wiele wolniejszy!!!!
nie wiem czy da się coś zrobić źeby w xp zadziałały gry.Bo u mojego kolegi gry działają wszystkie,chociaź ma xp.Moźe powinienem zainstalować jakieś sterowniki?jeźeli tak to z jakiej strony ściągnąć???
Z góry dzięki za odp.
nie wiem czy da się coś zrobić źeby w xp zadziałały gry.Bo u mojego kolegi gry działają wszystkie,chociaź ma xp.Moźe powinienem zainstalować jakieś sterowniki?jeźeli tak to z jakiej strony ściągnąć???
Z góry dzięki za odp.
Odpowiedzi: 11
Adamhan:To nie jest wina Xp. GTA vice city przeszedłem właśnie na tym systemie i nie zawiesił mi sie ani razu. Problem drzemie albo w tych sterownikach albo w zbyt słabym kompie. Na xpeku da sie pograć.
Powiem więcej – na XP Gta Vice City chodzi o niebo lepiej niź na 98.
To nie jest wina Xp. GTA vice city przeszedłem właśnie na tym systemie i nie zawiesił mi sie ani razu. Problem drzemie albo w tych sterownikach albo w zbyt słabym kompie. Na xpeku da sie pograć.
Jak masz jakiś problem i gra Ci nie chodzi pod Xp pro
to wejdź w katalog support/tools z wina XP i zainstaluj adc20.exe – narzędzie do rozwiązywania problemów z grami i programami pod Xp. Poprawki do cracków itp.
to wejdź w katalog support/tools z wina XP i zainstaluj adc20.exe – narzędzie do rozwiązywania problemów z grami i programami pod Xp. Poprawki do cracków itp.
I słusznie Rysiek80... :) Win Me to strzszny syf. Miałem go rok więc wiem co mówię.. Wolno chodzi i ciągle się zawiesza. Nic tylko wyskoczyć z okna.. :wink:
praktycznie niema gry co by na xp nieposzla raz sie zdenerwowalem na xp i wrocilem do win Me ale jak to z tymi systemami bywa wyskakuje blad za bledem i zwis za zwisem wiec znowu formata i zainstalowalem ponownie xp pro no i po konfiguracji zastosowaniu odpowiednich sterow system chodzi jak mazenie mimo ze mam slabego procka bo to celeron 466 nadrobilem ramem obecnie ok 400sdram i chodzi plynnie bez dlugiego czekania na otwarcie jakis okien
didol:mi niedziala zadna gra na xp bo do karty graficznej niemam sterów czyli win xp total SYF!
Czasami niektóre stare gry dosowe nie chodzą .. Ale tak to jeden z lepszych systemów Pana Bila..
Na jakim sprzęcie Tyś zainstalowała tego XP–ka ..?
Przecieź teraz kaźde urządzenie nowe jest kompatybilne (dołaczane są stery pod win xp)
A do jakiej karty graficznej nie masz sterów pod win xp..?
POzdrawiam
u mnie cycu tesh wszystkie gry śmigają jak złoto, masz padającego kompa, pewnie z 200MMX i cudów chcesz, a jak ci nie leźy xp to sobie zainstaluj ME, napewno będziesz bardziej zadowolony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:didol:mi niedziala zadna gra na xp bo do karty graficznej niemam sterów czyli win xp total SYF!
didol nie wyraząj się onajlepszym w tej chwili systemie na PC. :evil: Windows Xp to nie syf, a mi wszystkie gry chodzą i mam XP SP1. I co Ty na to? :?: :?:
didol:mi niedziala zadna gra na xp bo do karty graficznej niemam sterów czyli win xp total SYF!
Z ciebie jest lamer jak xp to syf :!: Nie masz netu i noe moźesz sciągnąć :?:
UPDATE
SLAY3ER byłeś szybszy :wink:
No to trzeba te sterowniki ściągnąć z internetu.
NP. STĄD , albo ze strony producenta sprzetu.
moźe powinienem zainstalować 98 bo podobno tam gry działają kaźde
Strona 1 / 1