Czy windows 2003 da sie dzielis pasmo i ustawiac limit danyc
Chodzi mi o to czy po podlaczaczeniu do Komputera z Windows Server Acces Pointa i udostepnieniu neta na 6 osob. Bede mogl przydzlic kazdemu predkosc neta ale tez i miesieczny limit sciagnietych danych.
Odpowiedzi: 8
godunow, ja tylko odpowiedzialem na proste pytanie: "czy po podlaczaczeniu do Komputera z Windows Server Acces Pointa i udostepnieniu neta na 6 osob. Bede mogl przydzlic kazdemu predkosc neta ale tez i miesieczny limit sciagnietych danych."
Odpowiedz jest tylko jedna – nie.
Odpowiedz jest tylko jedna – nie.
El Admino z całym szacunkem dla Microsftu ale nie soft tej firmy miałem na myśli.. Softu do podzialu łacza jest mnogo Internecie..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
da sie ale zewnętrzym softem
poszukaj sobie BSB –Band Speed Balance http://bsb.net.ru jest darmowy i mozna go uruchomic jako usluge...... pobaw sie
poszukaj sobie BSB –Band Speed Balance http://bsb.net.ru jest darmowy i mozna go uruchomic jako usluge...... pobaw sie
Rzecz jasna ze sie nie da.godunow:cytatNeo serwer i AP. Przeciez role routera bedzie pelnil serwer.
Rzecz jasna źe sie da...
W systemie w2k3 nie ma narzedzia do dzielenia w taki a nie inny sposob pasma, jak i do ustawiania limitu sciaganych danych.
Sprawa neostardy nic tu nie ma do rzeczy.
Chodzi mi o edukacje chce umiec zrobic cos takiego. A w tej chwili i tak mam DSL
cytat
Rzecz jasna źe sie da.. Ale według mojej wiedzy TPSA jak daje pozwolenie na podłaczenie wiecej niz jeden komputer do modemu Neo to daje do tego soft . Udostępnianie bez zgody i wiedzy TPSa innym uzytkownikom (czytaj rozgałezie nie na inne komputery jest niezgodne z prawem przynajmiej moim zdaniem ) Mam wątpliwosci czy odpowiadać na to pytanie jak to (Czytałem o wysokich karach jakie TPSA nałoźyla na tych co bez ich wiedzy i zgody to robili – udostępniali neo na inne komputery )zrobic..
Neo serwer i AP. Przeciez role routera bedzie pelnil serwer.
Rzecz jasna źe sie da.. Ale według mojej wiedzy TPSA jak daje pozwolenie na podłaczenie wiecej niz jeden komputer do modemu Neo to daje do tego soft . Udostępnianie bez zgody i wiedzy TPSa innym uzytkownikom (czytaj rozgałezie nie na inne komputery jest niezgodne z prawem przynajmiej moim zdaniem ) Mam wątpliwosci czy odpowiadać na to pytanie jak to (Czytałem o wysokich karach jakie TPSA nałoźyla na tych co bez ich wiedzy i zgody to robili – udostępniali neo na inne komputery )zrobic..
Neo serwer i AP. Przeciez role routera bedzie pelnil serwer.
Czyli mam rozumieć masz serwer Neo i chcesz to podzielić na 6 uzytkowników + jakiś router..??
Strona 1 / 1