Czy warto??
Ściągnąłem sobie programem LimeWire spakowany plik nazywa sie "Windows Longhorn 2006 Completo DVD Autorun" chcialem go zainstalowac na partycji E no i gdy instalowałem pisało źe jeszcze zostało 18 min i nagle system pozamykał wszystkie programy i się uruchomił ponownie. System LONGHORN zaczął się ładować i wyskoczyło niebieskie okienko w biosie(a miało być czerwone :lol: ) źe instalacja sie nie powiodła czy do poprawnego zainstalowania longhorna niezbędny jest format c i instalowanie na c??
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: Troche mi szkoda formatować c czy ktoś juź miał tą instalkę czy coś jest z nią nie tak?? Z góry dzięki za odp.!!!!
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: Troche mi szkoda formatować c czy ktoś juź miał tą instalkę czy coś jest z nią nie tak?? Z góry dzięki za odp.!!!!
Odpowiedzi: 4
...mam zainstalowany porgram LimeWire, ale proponowane jest jeszcze zainstalowanie dodatku do tego programu – LimeWire Manager...ten dodatek potrafi przyspieszyc pobieranie plików i sprawdza czy nie sa one uszkodzone...jedyna jego wada jest to, ze instaluje sie razem z "modulem adware"...czy moze mnie ktos naprowadzic co to jest ten "modul" i czy warto zainsalowac sobie ten dodatek ??..z góry dziekuje za wszystkie wskazówki..
i to sie nazywa beta tester :)
kolego to źe to pirat to niemasz sie czym chwalić, i co myślisz źe ktos ci pomoźe??
Podaj jaka to wersja ??
powiem tyle źe na kaźdej partycji da sie zainstalować a nie na c :)
Ale trzeba umiec
Ile tamta partycja ma mega??
Jaki to system?
kolego to źe to pirat to niemasz sie czym chwalić, i co myślisz źe ktos ci pomoźe??
Podaj jaka to wersja ??
powiem tyle źe na kaźdej partycji da sie zainstalować a nie na c :)
Ale trzeba umiec
Ile tamta partycja ma mega??
Jaki to system?
koleś to nie to forum wejdź na forum hackowanie.pl albo coś takiego
daruj sobie. to co ściagnołes juz prawdopodobnie odniosło zamiezony skutek.
Strona 1 / 1