Czy warto robic Aktualizacje ??
W czym to pomoga...?? jezeli komp mi dobrze chodzi i necik tak samo to po co ?? kumpel mowi zebym robil a ja sie zastanawiam po co to?? niech ktos mi wytlumaczy !!
Odpowiedzi: 11
oczywiście źe warto, chyba nikt nie chce źeby nam ktoś buszował po hdd :twisted:
gusioo:Neo_x:Rebe:Oczywiście, źe ..nie warto i to z dwóch przyczyn:
1. Po co na 180 dni?
2. Jeźeli to autentyczny server – okazać się moe, źe po poprawkach system będzie bezawaryjny, a etat administratora do kasacji.
zapomniales ze to microsoft? :lol:
I co z tego wynika ?
Bo jakoś głębszego sensu nie wiedzę .. masz jakieś dowody ?
miedzy innymi taki ze jak powiesil sie winroute to z nim caly win 2003... co wiazalo sie z resetem serwera "bramy" pod ktory sa podpiete switche a dalej 40 komputerow :]
p.s. sam w domu uzywam wina 2003 tyle ze teraz z sp1.. bo bez sp1 to nonstop cos sie p.i.e.p.r.z.y.l.o.
Neo_x:Rebe:Oczywiście, źe ..nie warto i to z dwóch przyczyn:
1. Po co na 180 dni?
2. Jeźeli to autentyczny server – okazać się moe, źe po poprawkach system będzie bezawaryjny, a etat administratora do kasacji.
I co z tego wynika ?
Bo jakoś głębszego sensu nie wiedzę .. masz jakieś dowody ?
Rebe:Oczywiście, źe ..nie warto i to z dwóch przyczyn:
1. Po co na 180 dni?
jesli to naprawde serwer a nie stacja robocza to warto...
Oczywiście, źe ..nie warto i to z dwóch przyczyn:
1. Po co na 180 dni?
1. Po co na 180 dni?
wiesz wszystko OK to moze jakas poprawka sie przyda – zawsze jakies problemy..... sie znajda.. :D:D:D:D
Jeśli samochód pojechałby na samych felgach, to po co mu opony? :lol:
czubek_87:W czym to pomoga...?? jezeli komp mi dobrze chodzi i necik tak samo to po co ?? kumpel mowi zebym robil a ja sie zastanawiam po co to?? niech ktos mi wytlumaczy !!
dawno tu nie bylem.. i dawno nie widzialem tak glupiego pytania na forum o_O
poniewaź worms blasty i inne chu..stwa powstają co chwile atualizacje są potrzebne moźna się włamać przez internet explorera i jest taka aktualizacja chociarz teź dziurawa ale to jest microsoft hahahaha :lol:
Serwer powinien być aktualizowany na bierząco.
Strona 1 / 1