Czy to prawidłowe?
Mam Sound Blaster 128 PCI, czy prawidlowym jest fakt, ze moze on odtwarzac dzwieki tylko z jednego źródła? Tzn. jesli dziala mi winamp, to juz nie slysze dzwieków z GG i zadnych innych. Jesli mozna, to napiszcie prosze jak to zmienic?
Odpowiedzi: 9
;) wiem o co Ci chodzi ale dźwieki mam ustawione :) Kiedy nie gra muzyka, to slysze je normalnie.
Bejkrools:zebym mogl sluchac muzyki, i jednoczesnie slyszec gdy ktos bedzie sie dobijal do mnie na gg... A to niestety nie działa.
to moźe trzeba w GG ustawić dziwięk
w GG>>ustawienia>>dziwięk
Qrcze, faktycznie dziala teraz jednoczesnie muzyka z best playera i wianampa, ale nie o to mi do konca chodzilo:( Głownie chodzilo mi o to, zebym mogl sluchac muzyki, i jednoczesnie slyszec gdy ktos bedzie sie dobijal do mnie na gg... A to niestety nie działa.
Celowo wywołałem okienko z informacja, ze urządzenie (karta dzwiek.) jest zajęta. Uruchomilem w tym celu BestPlayera, Winampa, po czym puscolem mp3 w obu naraz. Z informacji dowiedziaelm sie, ze musze pogrzebac Winamp/ustawienia/wtyczki/wyjscie/directsound out. Coś pozaznaczalem... i działa :D
Są 3 moźliwości:
1.albo nie wgrał ci się player systemowy > sprawdź
2.Albo masz kopniętą płytę główną > juź się z tym spotkałem ale to był XP
3.Odinstaluj winampa i spruój inną wersję wgrać .
Jeśli masz na CD producenta jakieś oprogramowanie typu odtwarzacz to wgraj i uźywaj zamiast Winampa.
1.albo nie wgrał ci się player systemowy > sprawdź
2.Albo masz kopniętą płytę główną > juź się z tym spotkałem ale to był XP
3.Odinstaluj winampa i spruój inną wersję wgrać .
Jeśli masz na CD producenta jakieś oprogramowanie typu odtwarzacz to wgraj i uźywaj zamiast Winampa.
W tym prblem ze nie wiem co i jak poprzestawiac :( Mam user's Guide na kompie, ale tez w calosci po angielsku a z tym kiepsko mnie :( Moze powie kroczek po kroczku ja to zrobic? Dodam ze mam Win 98 SE. Z góry dziekuje za wszelkie formy pomocy.
Szukaj w opcjach albo serownika albo w opcjach dźwięku samego windowsa albo w ewentualnym zainstanym oprogramowaniu ze sterami gdzieś powinna być opcja odblokowania dźwięku..
Jasne... mam ze strony albo jeszcze lepiej z plyty od producenta :/ nie pamietam. Moze znacie jakis link do najlepszych sterowników?
No raczej to nie jest prawidłowe. Sterowniki do tej karty masz zainstalowane?
Strona 1 / 1