Czy to prawda...
... ze Win XP moze wyslac informacje do Microsoftu o posiadaniu nielegalnej wersji systemu?
Odpowiedzi: 11
smiernof:Więc doradźcie proszę.
czy warto instalować xp–antyspy ?
:? całe źycie z xpekiem to robiłem a tu widzę źe sensu nie było :shock:
Nigdy nie uźywałem tego progamu – nie widziałem potrzeby.
Widywąłem natomiast , jak userzy miewali z nim problemy, bo za duźo sobie "pousprawniali".
Messengera umiem wywalić inaczej, Alexa się nie specjalnie upierała, źeby zostać ........, a reszta opcji, które są w tym programie ?
Moźe i moźna ich uźywać tylko .....znam przyjemniejsze sposoby.
Więc doradźcie proszę.
gusioo:The_judge:hmm nie pamiętam by tym problemem zajmował się pewien program puszczany poźnymi godzinami nocnymi na TVN (nie pamiętam tytułu, ale była tam wzmianka o wierzących chyba :lol: )
Pewnie czerwona landrynka :mrgreen:
tylko bez obrazy mojego progrmu :!:
Róźowa Landrynka była na Polsacie :D
The_judge:hmm nie pamiętam by tym problemem zajmował się pewien program puszczany poźnymi godzinami nocnymi na TVN (nie pamiętam tytułu, ale była tam wzmianka o wierzących chyba :lol: )
Pewnie czerwona landrynka :mrgreen:
hmm nie pamiętam by tym problemem zajmował się pewien program puszczany poźnymi godzinami nocnymi na TVN (nie pamiętam tytułu, ale była tam wzmianka o wierzących chyba :lol: )
jak się boisz by Cię nie namierzył Bill i nie porwał w nocy to zainstaluj sobie jakiegoś firewala – wtedy wszystko co wejdzie i wyjdzie z kompa będzie pod kontrolą :wink:
jak się boisz by Cię nie namierzył Bill i nie porwał w nocy to zainstaluj sobie jakiegoś firewala – wtedy wszystko co wejdzie i wyjdzie z kompa będzie pod kontrolą :wink:
Kaworu:Jaka jest pewnosc ze on przesyla JEDYNIE podczas aktywacji klucz produktu? Nie wierze ze ta firma jest uczciwa.
A jakiej firmy masz system operacyjny ? Zakrawa mi to na hipokryzje.
Z jednej strony uwarzasz, źe MS to złodzieje, a korzystasz z Windows.
Przecieź masz alternatywe.
Jaka jest pewnosc ze on przesyla JEDYNIE podczas aktywacji klucz produktu? Nie wierze ze ta firma jest uczciwa.
Rebe:Tak się bowiem składa, źe swego czasu usiłowano tę plotkę potwierdzić i ........ nikomu się empirycznie nie udało, a dotyczylo to nawet procesu rejestracji uźytkownika w MS – z aktywacją nie mylić.
Widzi mi się źe nie będę pionierem :D .Jeśli pominąć aktywację,to masz rację moźna się tylko przyczepić do MediaPlayera albo raportów,ale te wystarczy omijać szerokim łukiem i mamy spokój.
Ale mnie do muru przyparłeś! :lol: –pewnie nic ,ale kto wie... :DRebe:Ciekawe co i jak wysyła w wypadku aktywacji przez telefon i braku połączenia z siecią.
coyote_xp – to mi udowodnij, źe wysyłał w ogóle jakieś informacje, a nie takie o rodzaju wersji. Tak się bowiem składa, źe swego czasu usiłowano tę plotkę potwierdzić i ........ nikomu się empirycznie nie udało, a dotyczylo to nawet procesu rejestracji uźytkownika w MS – z aktywacją nie mylić.
Ciekawe co i jak wysyła w wypadku aktywacji przez telefon i braku połączenia z siecią.
PS.
Oczywiście, źe wysyła – w jednym wypadku. W czasie aktywacji numer klucza i jest on weryfikowany przez robota generującego nr rejestracyjny.
Ciekawe co i jak wysyła w wypadku aktywacji przez telefon i braku połączenia z siecią.
PS.
Oczywiście, źe wysyła – w jednym wypadku. W czasie aktywacji numer klucza i jest on weryfikowany przez robota generującego nr rejestracyjny.
Rebe:
Czy to jest odpowiedź na zadane pytanie?
Tak.Jeźeli napisałem źe przestanie wysyłać to wcześniej zapewne musiał to robić – proste. :D :wink:
coyote_xp:Zainstaluj sobie XP AntiSpy to juź nic nie wyśle. :lol:
Czy to jest odpowiedź na zadane pytanie?
ferdi – nie iwem czy XP moźe taką informację wysłać. Natomiast jest pewne, źe MS nie mógłby jej w źaden sposób – jako zdobytej nielegalnie – wykorzystać.
Strona 1 / 1