Czy to jest moźliwe ?
Mam problem ściągnełem sobie gre niestety jest ona nie w obrazie lecz w plikach posiada 3 pliki CAB lecz jeden z nich to wlansie cala gra i wazy az 1,9 GB (jeden plik CAB) czy istnieje jakis program dzieki ktoremu bede mogl te wszystkie pliki nagrac na kilka plyt tak aby powstala dobra instalacja tej gry ? Czy jestem zmuszony nagrac to na DVD ? Prosze o pomoc. Dizkeuję i pozdrawiam.
Odpowiedzi: 10
Ok dzieki wielkie spakuje to najlepiej i na plytki a potem na dysk i lecimy, o tym myslalem juz wczensije ale myslalem tez ze istnieje inny sposob ae Dizeki wam wielkie :)
a tutaj róźnie bywa. moźna się pobawić i podzielić (ręcznie) tego .cab na kilka róźnych plików o tej samej nazwie, niektóre instalatory gdy nie znajdują pliku w cabie, proszą o płytę z tymźe. inna sprawa, źe jeśli nie wiemy, w jakiej kolejności idą pliki, to moźemy się ostro naźąglować..
czy istnieje jakis program dzieki ktoremu bede mogl te wszystkie pliki nagrac na kilka plyt tak aby powstala dobra instalacja tej gry ?
Przypuszczam ,źe wątpię. Struktura danych wskazuje raczej na to, źe mają się one zmieścić na płycie DVD.
Jeźeli tak właśnie jest to "nie zmusisz" instalatora do tego by rozpoznał "koniec płyty CD nr.1" i poprosił o kolejną.
PS.
Moźna pewnie wyobrazić sobie sytuację polegającą na "grzebaniu" w inforamcjach instalatora po to by przerobić to co jest dla DVD na CD, ale raz, źe trzeba się na tym znać, a dwa to to, źe pewnie i z "warunkami licencji" byłoby w takim wypadku krucho.
toć to instalka! więc moźesz zrobić sobie taki bajer, źe cały folder winrarem na części po 700 mb i masz 3cd; niestety, przed instalacją musiałbyś znaleźć dodatkowe 2gb miejsca, źeby wyrzucić instalkę z płyt na dysk, dopiero wtedy zainstalować.
wiedom:CrashBlack:posiada 3 pliki DAT lecz jeden z nich to wlansie cala gra i wazy az 1,9 GB (jeden plik DAT)
oprócz tych plików dat nic nie ma? i jakie te pliki mają wielkości?
Mam nastepujace pliki:
data1.cab 36 MB
data1.hdr 124 KB
data2.cab 1,9 GB
engine32.cab 451 KB
layout.bin 1 KB
setup.exe 115 KB
setup.ini 1 KB
setup.inx 205 KB
setup.ibt 342 KB
setup.isn 31 KB
Bobi:Sciągając tą samą grę ze sklepowej półki, pozbędziesz się tych wszystkich dylematów. Napisze tylko tyle, zeby ostrzejszych słów nie uźywać.
Bobi nie ma o co sie martwić bo ta gra jest calokwicie za FREE :) Jak chcesz to sam sprawdz na oficjalnej stronie Lineage.
chyba tylko DVD
CrashBlack:posiada 3 pliki DAT lecz jeden z nich to wlansie cala gra i wazy az 1,9 GB (jeden plik DAT)
CrashBlack:posiada 3 pliki DAT lecz jeden z nich to wlansie cala gra i wazy az 1,9 GB (jeden plik DAT)
Sciągając tą samą grę ze sklepowej półki, pozbędziesz się tych wszystkich dylematów. Napisze tylko tyle, zeby ostrzejszych słów nie uźywać.
Strona 1 / 1