Czy ta karta pociągnie ???
Witam , chciałbym kupić w prezencie gwiazdkowym grę Battlefield 2.
Zastanawiam się jednak czy na posiadanym komputerze da się tę grę uruchomić.
Mój sprzęt to :
– Celeron 2.2 GHz
– RAM 512 MB
– Karta graficzna : Leadtek WinFast A180 DDR , nVIDIA GeForce4 MX 440 , 64 MB.
Największe obawy mam co do k. graficznej.
W związku z tym proszę o odpowiedź osób które posiadają taką kartę graf. i mogą na niej grać w w/w grę. Zaleźy mi na szybkiej odpowiedzi bo juź najwyźsza pora wysłać list do Św. Mikołaja :lol: .
PS.
Czy na sprzęcie który posiadam da się zagrać w FIFA 06 ???
Zastanawiam się jednak czy na posiadanym komputerze da się tę grę uruchomić.
Mój sprzęt to :
– Celeron 2.2 GHz
– RAM 512 MB
– Karta graficzna : Leadtek WinFast A180 DDR , nVIDIA GeForce4 MX 440 , 64 MB.
Największe obawy mam co do k. graficznej.
W związku z tym proszę o odpowiedź osób które posiadają taką kartę graf. i mogą na niej grać w w/w grę. Zaleźy mi na szybkiej odpowiedzi bo juź najwyźsza pora wysłać list do Św. Mikołaja :lol: .
PS.
Czy na sprzęcie który posiadam da się zagrać w FIFA 06 ???
Odpowiedzi: 8
tomery:Do Rebe czuję sympatię więc wybaczam mu "drobne" złośliwości, ale ty Żółty nie pracujesz na mój szacunek. Twój post jak zwykle nic nie wnosi.
Ty za to na mój pracujesz. Leniem takim jesteś, źe nawet nie chce Ci się wrzucić do googli frazy typu nazwa gry wymagania i samemu sobie sprawdzić ?? W pierwszych linkach zwóconych przez nie one siedzą.
PS Odrobiną kultury się wykazałem pisząc do Ciebie z duźej litery – choć Ciebie jak widać na to nie stać.
Dj sun pover:no jak nie pojdzie jak pojdzie. bylo napisane ze minimum 64 Mb a tyle przeciez masz wiec MUSI isc nie ma bata na to.zreszta masz lepszy procesor wiec nie boj źaby :) pozdro :D
Nięsmiało zapytam czy wymagania karty kończą się włacznie na ilości jej pamięci?
Dla ułatwienia podaje link ze specyfikacją tego WinFasta:
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a180_ddrtdh_2.html ( ostatnia linijka ).
Pytanie pomocnicze zaś brzmi:
Po co ja to piszę ?
tomery – o grach to ja wiem tyle, źe ....są takie produkty,a – dizęki reklamie w tv – wiem źe FIFA 2006 jest nawet po polsku,ale nic więcej .
no jak nie pojdzie jak pojdzie. bylo napisane ze minimum 64 Mb a tyle przeciez masz wiec MUSI isc nie ma bata na to.zreszta masz lepszy procesor wiec nie boj źaby :) pozdro :D
Do Rebe czuję sympatię więc wybaczam mu "drobne" złośliwości, ale ty Żółty nie pracujesz na mój szacunek. Twój post jak zwykle nic nie wnosi.
Rozumiem źe Battlefield na mojej karcie nie pójdzie, a co z FIFA 06 ????
Pytanie zadałem dlatego, źe czasami producenci podają wymagania trochę na wyrost. Np. naczytałem się źe GTA San Andreas na takiej karcie jak moja nie pójdzie, a okazało się źe chodzi.
W związku z tym pytanie kierowałem do "praktyków" którzy zetknęli się z takim problemem jak mój.
Pytanie zadałem dlatego, źe czasami producenci podają wymagania trochę na wyrost. Np. naczytałem się źe GTA San Andreas na takiej karcie jak moja nie pójdzie, a okazało się źe chodzi.
W związku z tym pytanie kierowałem do "praktyków" którzy zetknęli się z takim problemem jak mój.
Do Rebe czuję sympatię więc wybaczam mu "drobne" złośliwości, ale ty Żółty nie pracujesz na mój szacunek. Twój post jak zwykle nic nie wnosi.
http://sklep.benchmark.pl/pelny_18793.html – nie zamknęłi – jak widać, choc wcale nie musi to być strona producenta.
PS.
Oczywiście,źe ten przecieź ..."ja mam XP".
PS.
Oczywiście,źe ten przecieź ..."ja mam XP".
Strony producentów tych gier zamknęli ?? Nie moźesz tam sprawdzić jakie mają wymagania sprzętowe ??
PS. Nie ten dział ;)
PS. Nie ten dział ;)
Strona 1 / 1