Czy są juź sterowniki pod Intel Pentium 4ver 6 _ _ 64bitowe?
Witam. Slyszalem gdzies, ze podobno w jezyku angielskim sa juz sterowniki pod procki 64 bitowe – skad te sterowniki wziaci i pod jaki system i czy to nie bety... :)
Odpowiedzi: 7
Ale jeszcze śa testy sterowników, ale pytam się tak samo jak o Kaspersky 2006 nie bety tylko finale, bo na stronach nie udostepniaja tylko na ftp jest juz przetestowana :| :?
Ponczeq:Znaczy się ten System Windows Xp Pro 64 bit ma mój kumpel, ale pytam się, skąd wziąc sterowniki 64 bitowe aby potestować, czekam dalej... :evil:
Nie rób durnych min, bo one tylko o Tobie swiadczą.
Odpowiedź na pytanie:
"Ze ston producentów sprzetu, który jest zainstalowany".
Znaczy się ten System Windows Xp Pro 64 bit ma mój kumpel, ale pytam się, skąd wziąc sterowniki 64 bitowe aby potestować, czekam dalej... :evil:
A ja zapytam jeszcze raz, czy masz system 64bit? Aby instalowac o0programowanie, sterowniki, itp. w wersji 64bit, musisz posiadac takowy system operacyjny.
Czy są juź sterowniki 64 bitowe?? proste pytanie :D 8)
Czy są juź sterowniki 64 bitowe?? proste pytanie :D 8)
Ponczeq:Witam. Slyszalem gdzies, ze podobno w jezyku angielskim sa juz sterowniki pod procki 64 bitowe – skad te sterowniki wziaci i pod jaki system i czy to nie bety... :)
Zacytowąłem, by utrwalic ten ............ .
Ponczeq – przeczytaj to co napisałeś i odpowiedz o co Ci chodzi, bo na pewno nie o sterownik dla procesora.
Strona 1 / 1