czy rozmawiając przez gg moźna sprawdzić Ip osoby
czy rozmawiając przez gg moźna sprawdzić Ip osoby z którą się rozmawia. Jestli tak to jak?
Z góry dzięki
olonext
Z góry dzięki
olonext
Odpowiedzi: 8
Z tego co ja wiem jest jeszcze opcja źe ta osoba rozmawia z nami przez komunikator tlen (teź obsługuje gg)to wtedy (przynajmniej u mnie)inwigilator nie wyświetla mi w ogóle ip tej osoby
mrsit:
Pozwole sobie tylko dodac ze jesli proszona osoba nie zna swojego IP to nalezy zastosowac nastepujaca procedure:
1. zapytac jaki posiada Windows
2. jesli z rodziny 9x to w wierszu polecen wpisujemy winipcfg jesli xp to ipconfig /all
3. niestety jesli wspomniana osoba znajduje sie za routerem otrzymamy wylacznie adres sieci wew. ale to zawsze cos :)
zamiast tego wszystkiego lepiej powiedzieć źeby weszła na www.whatismyip.com albo cos takieg, nie trza tlumaczyc co to wiersz poleceń itd :D
wiekszośc ma Neostrade dlatego IP jest zmienne i ci się nie przyda na dłuźszy czas
Rebe:Szanowni przedpiścy się wykazali ......zupełnie niepotrzebnie.
olonext – przecieź wystarczy w otwartym oknie
komunikatora wpisać: "Podaj mi proszę swoje IP".
Pozwole sobie tylko dodac ze jesli proszona osoba nie zna swojego IP to nalezy zastosowac nastepujaca procedure:
1. zapytac jaki posiada Windows
2. jesli z rodziny 9x to w wierszu polecen wpisujemy winipcfg jesli xp to ipconfig /all
3. niestety jesli wspomniana osoba znajduje sie za routerem otrzymamy wylacznie adres sieci wew. ale to zawsze cos :)
marcin.mb:pod warunkiem źe ta osoba ma ciebie wpisanego do kontaktów
warunek drugi – vice versa
P.S. Rebe – jak juz nie ma to juz trza sie zapytac, nie ;)
Szanowni przedpiścy się wykazali ......zupełnie niepotrzebnie.
power gg –> inwiligator
pod warunkiem źe ta osoba ma ciebie wpisanego do kontaktów
pod warunkiem źe ta osoba ma ciebie wpisanego do kontaktów
Było napewno miszczu wiec moglbys poszukac.Rzuce ci hasło "Inwigilator"
Strona 1 / 1