Czy po zmianie płyty głównej muszę robic ponowna instalacje?
Mam komp z procesorem 1200mhz athlon. NA dysku jednak mam wiele rzeczy których nie chce ponownie instalowac, bo za duzo tego i byloby wiele przy tym bałaganu. Jednoczesnie zmienilbym plyte głowna z procesorem na jakies ok2500mhz. Czy taka wymiana jest mozliwa ale zeby zachowac wszystkie dzialajace do tej pory programy???
pozdr
pozdr
Odpowiedzi: 4
chromtech – dwie kwestie:
1. Opis czy i kiedy moźna próbować bez reinstalacji po archiwu, się przewijał parę razy.
2. skoro jesteś na tyle leniwy by tam nie zajrzeć to wypadałoby chocziaź podać konfigurację – model płyty doctychczasowy i ten , kóry ma być jako nowy.
Bez tego to do moźna tylko, to co EL NINO napisał, uzupęłnić o zwrot".., ale nie zawsze".
Poza tym pytanie w tytule nie jest tym samym, które pada w treści postu.
1. Opis czy i kiedy moźna próbować bez reinstalacji po archiwu, się przewijał parę razy.
2. skoro jesteś na tyle leniwy by tam nie zajrzeć to wypadałoby chocziaź podać konfigurację – model płyty doctychczasowy i ten , kóry ma być jako nowy.
Bez tego to do moźna tylko, to co EL NINO napisał, uzupęłnić o zwrot".., ale nie zawsze".
Poza tym pytanie w tytule nie jest tym samym, które pada w treści postu.
to dla mnie super informacja, napisz mi jesli mozesz jak to zrobic???Na plycie która posiadam max czest procesora to 1200mhz, wiec zeby to wszystko przyspieszyc koniecznie musze zmienic procesor wraz z plyta głowna , jesli jest mozliwa taka podmiana to opisz mi jak to zrobic
pozdr
pozdr
Jest mozliwa.
Jest mozliwa.
Strona 1 / 1