Czy moźna usuwać pliki z katalogu C:\WINDOWS\Prefetch
Czy moźna usuwać wszystkie plik z tego katalogu czy tylko jakieś wybrane? Jeźeli moźna czy są jakieś konsekwencje usunięcia tych plików.
Za odpowiedź z góry dziękuję
Za odpowiedź z góry dziękuję
Odpowiedzi: 5
przerabiałem to, http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5989&st=0entry54472[/b]
. Specjalnie dla ciebie usunąłem stary Layout.ini i utworzyłem nowy dokument textowy , zmiana nazwy na layout.ini , potem CMD i polecenie Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks i przywróciło wow! ;)Czy moźna coś jeszcze zrobić zeby było jak przed usunieciem
ja usunąłem wraz z plikiem layout.ini gdzie teraz juź nie działa mi ta funkcja, gdzie plik C:\Windows\Prefetch jest pusty, w rejestrze jest prawidłowy wpis:
Czy moźna coś jeszcze zrobić :?: zeby było jak przed usunieciem :?:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\Memory Management\PrefetchParameters
EnablePrefetcher jest ustawione domyślnie na 3
ja usunąłem wraz z plikiem layout.ini gdzie teraz juź nie działa mi ta funkcja, gdzie plik C:\Windows\Prefetch jest pusty, w rejestrze jest prawidłowy wpis:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\Memory Management\PrefetchParameters
EnablePrefetcher jest ustawione domyślnie na 3
:]
Strona 1 / 1