Czy można usunąć Procmon.pmb?
Mam taki plik Procmon.pmb o wadze 1 631,9 MB na dysku C. Czy można takie "coś" usunąć bez konsekwencji?
Odpowiedzi: 8
Usunąłem i komp działa jakby trochę szybciej..
Cóż, stawiam na empiryzm. Ogół przypadków sugerował mi takie rozwiązanie. A sposób, w jaki ma się to odbyć, to już wina autorów ;)
Niezupełnie ... pamięć może mam już nie taką jak drzewiej bywało - ale w przypadku Bootvisa czy SysInternals - trzeba było uruchomić program, i nakazać mu zapisanie logu w jakimś konkretnym miejscu (SaveAs bodajże) co kończyło działanie programu i z reguły usuwało rzeczony plik.
Ale czy mogę ten plik usunąć?
No i tak już ci zostało ...
Mam BootLog XP i Bootvis ni i próbowalem je.
XanTyp - to jest log monitora procesów. Jeśli krakusik się bawił w monitoring czy inna optymalizację - i jeśli ten plik po każdym restarcie się powiększa - to najpierw powinien wyłączyć aplikację która go tworzy (w SysInternals odpowiada za jego tworzenia procesmonitor z zaznaczoną opcją bootlog - ale znam też kilka innych bzdurnych "ulepszaczy" systemu które posługują się taka procedurą).
-
[quote=Veers]to jest log monitora procesów.(...) po każdym restarcie się powiększa[/quote]Czyli, o ile program tego nie zabroni - powinieneś dać radę usunąć. Najwyżej po restarcie znikną Ci wszystkie dane wyjściowe w programie i rozpocznie on dalszy monitoring od zera.
A skąd go masz?
Z jaką aplikacją jest/był powiązany?
Czy też mamy zwyczajnie zgadywać?
Strona 1 / 1